Nnywellness.com

Symptomer på en mislykket automatisk Dynamo


Symptomer på en mislykket automatisk Dynamo

En alternator i kjøretøy er ansvarlig for holder batteriet ladet. Fordi batteriet makter tennpluggene og de fleste av elektriske anlegg kjøretøyet, forårsaker en mislykket Dynamo ulike problemer. Heldigvis før en alternator mislykkes, er det vanligvis en slags tegn, enten det er en lyd, lys eller bare en total forskjell i måten bilen handler. Fikse din Dynamo er nødvendig for å unngå ender opp strandet hvis det mislykkes.

Bil Misfires

Når en bil misfires, føles det som om det er krampetrekninger når du er fart. Fordi det er mange forskjellige gjerningsmannen for dette, er det best å undersøke resten av bilen før hoppe til konklusjoner. Men hvis kjøretøyet opplever andre mislykkede Dynamo symptomer, er det best å få det erstattet. Når en alternator mislykkes, vil bilen slutte å kjøre. Dynamoer gi strøm og spenning på bilen.

Stoppet ute Under makt

Drøye ut eller strømbrudd kan forlate deg strandet og frustrert.
Hvis når du treffer gassen eller slå på radioen eller air condition, bilen begynner å ubeskyttede eller stall, kan din Dynamo være å klandre. Noen ganger også starte bilen kan føre til strømbrudd. Hvis det snur over fine, men opptrer når du treffer gassen eller bruk av makt i bilen, kan det være tid til å se på en ny Dynamo.

Slå av lysene

Din dash kan forsøke å advare deg om problemer med dynamoen.
Etter igangsetting bilen, kan det hende din instrumentbord lys eller innvendig lys vises litt svak. Selv om dette kan signalisere en kort i ledningen (spesielt hvis kutte ut), kan det også være dynamoen. Dynamoen er ansvarlig for slår lysene i bilen, slik at de kan nedtones eller Dynamo lyset kan komme på noe er galt.

Merkelige lyder

Som du kjører, lytte til forskjellige lyder som metall på metall sliping eller clanking. Denne lyden kan tyde på akselen på dynamoen gir måte. Hvis det bryter, vil bilen nekte å kjøre. I noen situasjoner kan det høres ut som en rangle som bilen kjører. Dynamoen har sjekket hvis du høre noen av disse lydene, som de kan tegn dynamoen er klar til å slutte å fungere.

Dødt batteri

Når dynamoen begynner å gå dårlig, kan du finne batteriet holder døende også. Dynamoen er hva lader batteriet, kan det være å klandre. Når du kjører bilen og på batteri, lader dynamoen det. Så, hvis du kjørte hele dagen, slått av bilen, og den ikke vil starte neste gang, få dynamoen sjekket ut, spesielt hvis bilen din viser andre symptomer på en dårlig Dynamo.