Nnywellness.com

Feilsøke en drivlinje vibrasjon på en CTS


Feilsøke en drivlinje vibrasjon på en CTS

CTS er en rekke biler produsert av amerikanske bilprodusenten Cadillac, inkludert CTS Sport Sedan, CTS-V Sedan og CTS-V vogn, med priser fra $35.000 til $63.000. Prestisjen til selskapet og prislapp av kjøretøy ikke sikrer bilen med være alltid feilfri. Fra en ubalanse i mekanismer og ute av posisjon åk å slitt U-ledd, kan en rekke problemer påvirke din drivlinje, betyr din Cadillac CTS vibrerer under tilsynelatende normalt arbeidsforhold.

Instruksjoner

• Sikre drivlinje er riktig balansert. Hvis det er riktig balansert - grunn til å være feilaktig plassert i kabinettet--så endrer dette vinkelen som drivlinje forbinder med felles på slutten, skape vibrasjoner.

• Kontroller at åk ikke er ute av posisjon med hverandre. Åk bør være i samme posisjon på begge ender av drivlinje, ellers mekanismer vil bekjempe hverandre under bruk, forårsaker vibrasjoner.

• Inspisere U-leddene som holder den drivlinje på plass. Men hvis de bli slitt, drivlinje vil vibrere. Du må rette dette ved å legge mer smøremiddel, stramme U-leddene eller erstatte dem hvis de er for slitt for å reparere.