Nnywellness.com

Hvor å endre en lyspære hodet på en 2002 VW Beatle


2002 VW Beetle bruker en H1 halogenlyspære til makten frontlyktene. Selv om disse er holdbar og langvarig, de brenne akkurat som alle andre pære. Endre en hodet lyspære på en 2002 VW Boble, må du fjerne hele hodet lys samlingen fra bilen. Selv om det høres ut som en omfattende oppgave, er det egentlig en enkel prosess. Samlingen sikrer til bilen med låsetapper og låses inn og ut av bilen.

Instruksjoner

• Åpne panseret på 2002 VW Beetle. Se etter en liten spaken knute nær fender og snuten sømmen. Knotten er nær to fender bolter og har et stempel med "Lås" og "Unlock" i nærheten. Trykk på bryteren mot fender og heve knotten.

• Plasser en hånd i front av frontlys og skyv forsamlingen på baksiden med den ledige hånden. Trekke samlingen frontlys langt nok at din kan koble tråders på siden. Koblingen har to kategorier. Løft kategoriene og trekker kontakten fra samlingen.

• Angi samlingen frontlys på et håndkle. Skyv kategorien svart på baksiden av forsamlingen og dra bakdekslet ned. Sølvplate av pære er nå synlig. Unhinge våren klippet sikre pære til baksiden av samlingen med fingrene.

• Trekk pære fra samlingen, holder bare metalldeler pære. Trekk kabelendene av baksiden av pære med et par nål nebbtangen. Ta en ny H1 blomsterløk og skyv wire koblingene over nye pære.

• Gli pære tilbake i samlingen frontlys og skyv våren klippet til sikker pære. Plasser montering bakdekselet over pære og trykk i til kategorien kobler.

• Ta frontlys forsamlingen tilbake til forsiden av beetle og trykk wire ledningskontakten på siden pluggen. Line opp kategoriene på utsiden av samlingen med kategoriene på innsiden av huset. Trykk forsamlingen i huset til det låses på plass. Trekk låsehendelen inne i motorrommet tilbake til "Låst" posisjon.

Tips og advarsler

  • Fabrikken plasserer en tetningsmasse rundt omkretsen av forsamlingen på fabrikken. Fjerne overflødig med et papirhåndkle når hodet lys forsamlingen tilbake i Beetle. Det er ikke nødvendig å legge fugemasse.