Nnywellness.com

Hvordan laste ned et bilde fra en Casio Landsforvise EX-S10 til en datamaskin


Hvordan laste ned et bilde fra en Casio Landsforvise EX-S10 til en datamaskin

Exilim EX-S10 er en digital kameraet laget av Casio. Hvis du har en Casio Exilim EX-S10 kan du i villrede om hvordan du overfører bilder fra kameraet til datamaskinen. Heldigvis, overføre filene krever ingen spesielle tekniske kunnskaper og du trenger ikke engang å installere ekstra programvare for å fullføre overføringen. Som med mange andre digitale kameraer, kobles det EX-S10 til datamaskinen via en USB-kabeltilkobling.

Instruksjoner

• Slå på EX-S10 og trykk på "Menu"-knappen. Naviger til fanen "Satt opp", velg "USB" og trykk høyre retningsbestemt. Merk "Mass Storage" og trykk på "Set"-knappen på kameraet.

• Slå av kameraet og koble USB-kabelen til kameraet og datamaskinen. Slå kameraet på og vente til Windows gjenkjenne kameraet.

• Velg "Åpne mappe å sikte arkiver" eller en lignende melding, som kan avvike av din versjon av Windows. Merket "DCIM"-mappen og dra den til skrivebordet ved å klikke det én gang og holde nede museknappen mens du flytter markøren til skrivebordet før slippe knappen.

• Kobler kameraet og slå den av. Vise bilder ved å navigere mapper og undermapper av "DCIM."

Tips og advarsler

  • Hvis du har en kompatibel flash-minnekort og en kortleser til datamaskinen, kan du også bare sette inn minnekortet med lagrede bilder til datamaskinen i stedet for metoden USB.
  • Koble USB mens du ser på bilder på kameraet eller overføre data kan føre til tap av data.