Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Rusty sylinder blokk


Hvordan rengjøre en Rusty sylinder blokk

Sylinder blokk av et kjøretøy er delen av motoren som inneholder sylindere og i noen modeller, andre deler av motoren som stempler og topplokket. Denne komponenten er avgjørende for riktig kjøring av en bil. I sylinderen er sylindere som er vert for gnister av energi, som slår stempler og la bilen fremover. Derfor holde sylinder blokk ren og velfungerende i løpet av kjøretøyet. Rust, forårsaket av oksidering av metall, negativt påvirker riktig funksjon av sylinderblokker og bør fjernes nøye og raskt å sikre at motoren går som smurt.

Instruksjoner

• Sette på din verneutstyr. Bruk heavy-duty hansker og beskyttelsesbriller eller en ansiktsmaske å beskytte hendene og øyne. Biter av rust kan fly løs og skade deg under denne prosessen hvis du ikke er skikkelig beskyttet.

• Knytt verktøyet honing i din makt drill, og sette motorolje på verktøyet; metoden verktøyet honing vedlegges bore avhenger av bore du har. Noen honing verktøy festes på plass, mens andre må skrues på. Før du kjøper et honing verktøy, kontroller at den er kompatibel med typen makt drill du har. Regelmessig legge til flere motorolje til verktøyet, om 10 minutter, å holde verktøyet flytter flytende og hindre unødvendig slitasje.

• Aktivere drill, og forsiktig plassere honing verktøyet inne i sylinderen. Flytt verktøyet bakover og fremover og opp og ned inne i sylinderen, slik at det kan fjerne rust fra sylinder blokk veggene. Stopper honing regelmessig og sjekk blokken for mer rust. Hvis rust vedvarer, kan du bruke verktøyet honing lenger. Avstå fra å trykke hardt på honing verktøyet, da dette vil bare skade verktøyet og fjernes ikke rust noe raskere.

• Tørke ned sylinderen med en tørr klut, og hvis det er ingen flere rust, sette din honing verktøy og bore til side.

• Bruke en selv frakk motorolje nå glatt, rust-fritt sylinderen å fullføre prosessen.