Nnywellness.com

Slik blokkerer utgående innringer-ID


Blokkering av oppringer-ID eller oppringer-ID, kan være nødvendig for bedrifter som trenger å opprettholde personvernet for å utføre tjenestene eller for personer som søker telefonen personvern. Du kan gjøre dette midlertidig eller permanent, avhengig av deres spesifikke behov. Avhengig av dine preferanser, kan ringer slås på eller av på innfall din, gjør noen mennesker kunne se ditt mens blokkerer det fra andre.

Instruksjoner

• Slå 67 før telefonen nummeret du ringer. Dette vil midlertidig blokkere oppringer-ID for at bestemt anrop bare. Når du legger denne funksjonen deaktiveres og du må skrive inn 67 før nummeret du ringer neste. Hvis du bruker en mobiltelefon og vil blokkere anroperen IDer konkrete tall til alle tider, angi telefonen med en * 67 foran den.

• Ringe telefonselskapet og be om sperring din ringer permanent. Vanligvis er det en liten månedlig avgift knyttet blokkerer din ringer ID. Med de fleste selskaper, dette kan deaktiveres for spesifikke oppringinger ved å ringe * 82, men snakke med firmaet om deres spesifikke måter å deaktivere tjenesten for personlige anrop.

• Ringe 0 og har operatør ringe for deg. Dette er den gammeldagse metoden kall og bruke denne tjenesten vil tillate nummeret ditt forblir privat. Det er ingen kostnad for denne tjenesten.

• Registrer deg for en tjeneste som Skype eller en SpoofCard. for en avgift sikrer denne tjenesten at telefonnummeret ikke vises, men et nummer du har angitt eller en tilfeldig kombinasjon av tall.

• Ringe bruker et telekort. Med et telefonkort vises din ikke som faktiske telefonnummeret. Du kan kjøpe telekort på bensinstasjoner, kiosker, telefon selskapene eller butikker som Target og Walmart. De kommer vanligvis i $10 $20, $50, $75 og $100 intervaller.