Nnywellness.com

Feilsøke en Mitsubishi HDTV 1080 serie


Feilsøke en Mitsubishi HDTV 1080 serie

Mitsubishi HDTVer kommer i enten LCD eller plasma skjermkorttyper. Begge støtter flere oppløsninger, inkludert 1080, og begge møter lignende tekniske problemer. Vanlige problemer med Mitsubishi 1080 TV inkluderer unnlatelse av å svare på kommandoer, lyd og visuelle komponent glitches og problemer med fjernkontroll. Uavhengig av problemet gir Mitsubishi kunder med løsninger for å løse de fleste enkle problemer.

Instruksjoner

• For å løse en rekke tekniske glitches med settet, kan du prøve å tilbakestille det først. Trykk og hold knappen "Power" i 10 sekunder. En grønn LED vil lyse, som indikerer en systemtilbakestilling. Merk at dette gjenoppretter settet til fabrikkinnstillinger, slette alle personlige innstillinger du har lagret.

• Kontroller alle lyd- og kabler koble TV til eksterne komponenter er riktig sikret og intakt. Hvis du ikke vise innhold fra en komponent, som en Blu-ray-spiller, på settet, sjekk at inngangskilden på TV er riktig innstilt. Trykk på "Kilde" eller "Input" knappen på fjernkontrollen flere ganger til riktig kilde er valgt.

• Justere farge og tone å korrigere problemer med bildet. Trykk "Meny" på din Mitsubishi fjernkontroll. Fra hovedmenyen velger du "Innstille." Velg "Bilde" og "Farge". Trykk "Enter" for å justere fargen eller tint tilsvarende. Juster om nødvendig A / V minneinnstillinger. Velg "Meny" og deretter "Juster." Velg "Reset" og trykk "Enter" for å utheve ikonet tilbakestilling. Trykk "Enter" igjen for å tilbakestille A / V minneinnstillinger.

• Sjekk strømkilder på både TV og fjernkontroll. Sikre TV er riktig koblet til en fungerende stikkontakt. Også sjekke din fjernkontroll for å sikre at batteriene er fremdeles fint og satt inn riktig. Hvis nødvendig, erstatte batteriene i fjernkontrollen.