Nnywellness.com

Hvordan lage PIP arbeid på en Sony-TV


Bilde-i-bilde er muligheten til å vise et signal på en TV-skjerm mens du viser feeden fra et annet signal på en mindre eller tilstøtende vindu i skjermen. Over-The-Air signaler ville tillate eiere PIP aktivert TV å vise to forskjellige kanaler. Sony TV eierne kan ikke vise to kanaler fra en kabel eller satellitt set-top-boks, men de kan vise et fjernsynssignal sammen med en feed fra en datamaskin eller andre media kilde.

Instruksjoner

• Koble Sony-TV til kabel eller satellitt set-top-boksen via HDMI eller kompositt kabler på baksiden av apparatet.

• Koble datamaskinen eller spillkonsoll til TVEN via HDMI, VGA eller sammensatt kabler. Du kan også bruke S-Video-kabler og en separat RCA-lydkabel hvis den spillkonsoll eller datamaskinen er utstyrt med de riktige utgangene.

• Slå på Sony TV og trykk på "Kilde"-knappen på fjernkontrollen. Bla gjennom alternativene kilde med navigasjonsknappen på fjernkontrollen til kilden for kabel eller satellitt set-top-boksen er merket. Kilden vil variere på hvilken port du har valgt å koble til TV-set-top-boksen. Trykk "OK" midt på navigasjonsknappen på fjernkontrollen for å velge kilden.

• Trykk på "Options"-knappen på fjernkontrollen. Rullet ned alternativet "PIP" og trykk "OK." Alternative feeden vises i et mindre vindu over større konvoluttmating fra set-top-boksen.