Nnywellness.com

Hvordan sammenligne HDTV priser


Når du starter shopping rundt for en høy - definisjon fjernsyn, finner du sannsynligvis en rekke priser. Siden kan du finne modeller for mindre enn $1000, mens andre koste opp $5000, vil vite forskjellen og hvordan du kan sammenligne priser mellom HDTVs. Når du finner modellen som du ønsker å kjøpe, kan du bruke online kjøp verktøy for å finne leverandøren med lavest pris.

Instruksjoner

• Vurdere hva slags HDTV som du vil kjøpe. Ditt valg inkluderer LCD, plasma og bakside-prosjektering modeller. Ønsker du større, vil du betale mer for en plasma modell og bakside-prosjektering fjernsyn enn en LCD. Før du starter shopping, har en størrelse og stil i tankene.

• Sammenlign ulike merkenavn HDTVer topp produsenter, som Sony og skarpe, vil trolig koster mye mer enn mindre kjente merkevarer. I mellomtiden HDTV-modeller fra selskaper som Apex og Sylvania vil ofte har samme kvalitet og funksjoner for mindre penger.

• Se på statister og funksjoner av HDTV priser. En annen faktor når man sammenligner HDTV priser er å se på lydkvaliteten, skjermen størrelse og bildekvalitet. Prisene vil også øke for modeller med en innebygd DVD-system eller en flatskjerm-skjerm.

• Bruk en online pris sammenligningsverktøyet å sjekk ut kostnadene fra leverandører på HDTVs. PriceGrabber er et populært alternativ som lar deg se på prisene av flere salg nettsteder.

• Faktor i eventuelle tilleggsgebyrer som er lagt til prisen av HDTV. Selv om en leverandør kan annonsere en lav pris for en HDTV, er dette tallet ikke sannsynlig å inkludere alle leveringskostnader og skatter.

Tips og advarsler

  • Du kan dra nytte sammenligne HDTV priser ved å utnytte en butikkens pris-samsvarende politikk. Store elektronikkforhandlere svarer ofte en konkurrents prisen på en HDTV.