Nnywellness.com

Hvordan få en Jailbroken iPhone ta SIM-kortet


Hvis iPhone er jailbroken, betyr du kan bruke enheten med en annen mobil transportør bare ved å sette inn det transportørens SIM-kortet inn i den. Jailbreaking er en prosess heller ikke & T eller Apple godkjenne og en du bør ikke utføre hvis du ikke har gjort det allerede. Hvis du har - eller, alternativt du kjøpt en jailbroken, ettermarkedet iPhone fra en tredjepart, er gjøre det arbeidet med en annen operatørs SIM-kortet enkelt.

Instruksjoner

• Den skarpe enden av en pin eller pinne inn i hullet på iPhone. Trykk forsiktig til skuffen spretter ut av telefonen.

• Nøye fjerne eksisterende SIM-kortet og plassere den på et sikkert sted i tilfelle du skal trenger å bruke den igjen. Plasser det nytt SIM-kortet med forsiden ned i skuffen og erstatte den inn i iPhone.

• Vent til iPhone gjenkjenner den nye SIM - du vet dette har skjedd når nye operatøren vises i iPhone øverst til venstre. Hvis det ikke skjer innen ett minutt, hold nede iPhone "Lås"-knappen, fingeren over baren "Slide å slå av" og trykker på "Home"-knappen for å avslutte og starte iPhone på nytt. IPhone gjenkjenner den nye SIM-kortet når den starter.

Tips og advarsler

  • Hvis iPhone viser en "Nei Service" eller "No SIM Card"-melding når du setter inn et annet SIM i det, kan ikke enheten, faktisk være jailbroken. Hvis en SIM ikke virker, er prøve å bruke en venn for å se om det gjør. Hvis ingen ikke-AT & T SIM-kort fungerer, er enheten ikke jailbroken.