Nnywellness.com

Hvordan får jeg den beste Trade-in avtale på en bil?


Hvordan får jeg den beste Trade-in avtale på en bil?

Den beste måten å få en god handel-in avtale for bilen er å forberede på forhånd. Gjør noen undersøkelser, rengjøring bilen og gjør at den er i god stand vil hjelpe deg å få best mulig avtale.

Kjenner verdien

Siden forhandlere kjøper engros og selge på veiledende priser, er deres fortjenestemargin bredere Hvis de betaler mindre for din trade-in. utdanne deg selv om verdien av bilen, både som en trade-in og en privat salg. Kelley Blue Book er en pålitelig kilde som gjør det mulig å unngå handel i bilen for mindre enn verdien. Kjøpe det på bokhandlere eller gjennomgå webområdet Kelley. Du kan også sjekke ut NADA.com og Edmunds.com (se avsnittet ressurser for linker).

Rengjøre bilen

Bilen skal så rent som mulig, inne og ute, å lage et godt inntrykk på forhandleren. Rengjør innsiden av bilen, eller har det detaljert. Vask og voks på utsiden. Dette gir dealeren inntrykk at bilen har vært godt tatt vare på, som kan oversette til en høyere verdi for handelen.

Utføre vedlikehold

Før du tar bilen i, inspisere det etter tegn på slitasje. Hvis dekkene er slitt, for eksempel erstatte eller reparere dem. Erstatt eller toppen av væske om nødvendig, og utføre annet vedlikehold som kan være nødvendig. Dette vil innprente dealeren at bilen har blitt behandlet godt.