Nnywellness.com

Hvordan fikse Filler rør i en 1997 Jeep Grand Cherokee


En 1997 Jeep Cherokee har en filler rør og vent eller overflyt rør begge kjører fra lokket til drivstofftanken. Begge rør er laget av gummi drivstoff linje og holdes på begge ender med slangeklemmer. Erstatte filler slangen bør ikke forsøkes med en full tank med drivstoff. Drivstoff må være drenert eller kjøre til det er ikke mer enn et halvt tanken å holde nivået under slangen.

Instruksjoner

• Løfte og støtte baksiden av Jeep trygt på jack står. Bestemme hvilket hose lekker fra under bilen. Sjekk klemmer for tetthet å finne ut om årsaken til lekkasjen er en klemme eller en slange. Hvis en klemme er årsaken, bør drivstoff bli sett rundt slutten av slangen. Inspisere slanger for sprengning eller typer feil. Hvis problemet ikke er en løs klemme, fortsette å erstatte slangen.

• Skyv under bilen. Løsne klemmer på begge slanger med en vanlig skrutrekker. Åpne gass cap dekselet og Fjern de fire Torx-skruene som fester påfyllingsstussen til kroppen.

• Tvinn filler slangen og vent slangen på drivstofftanken å løsne. Trekk slangene fra drivstofftanken filler halsen. Slangene er fjernet og presset mot kroppen, vil påfyllingsstussen komme ut av kroppen. Det vil tillate slangen til bli vridd av påfyllingsstussen.

• Trykk ny slangen på påfyllingsstussen først og stramme klemmen. Gjør det samme med vent røret.

• Skyv de nye slangene på tanken og stram klemmer. Skru torx skruer inn påfyllingsstussen.