Nnywellness.com

Hvordan bygge en Heavy Duty lastebil tilbake støtfanger


Fra ødeleggelse derby til hverdagen er det alle slags grunner vil en svært sterk bakre støtfanger. Funksjonell hensyn til side, en visuelt store støtfanger kan gjøre tailgaters tenke to ganger før du får også lukke og kan beskytte kjøretøyet skal de gjør feilen å gjøre. DIY støtfangere som dette trenger profesjonelle nivåer av dyktighet eller erfaring å dikte; en sveiser, noen grunnleggende fabrikasjon verktøy og kunnskap som kreves for å bruke dem er de primære kravene.

Instruksjoner

• Fjern lager støtfanger dekselet og unbolt støtfangeren fra støtte. Holde en rett kant til flensene på din støtfanger støtter og merke støtfanger støtte flensene på hver side der de linje med ramme skinnene. Skjær støtte flensene i den loddrette aksen slik at sidene av flensene er flush med ramme skinnene.

• Kutte kraftig erstatning støtfanger til ca 6 inches bredere enn bilen. Har to assistenter løfte støtfanger og justerer. Ta deg tid her og plassere støtfangeren nøyaktig der du ønsker. Hvis mulig, bruk et par C-klemmer for å holde det på plass. Ellers har assistenter holder støtfangeren mens du gjennomgå under og takle-weld baksiden av støtfangeren til bunnen av støtte flensene.

• Skjær fire 6-tommers seksjoner 1 av 3 rør. Holde to av dem opp på hver side av de støtte flensene, sandwiching de støtter og ramme jernbane og stangar ender opp mot baksiden av støtfangeren. Tack sveise frontene av støtte til baksiden av støtfangeren. Gjenta på den andre siden. Bore to til tre 1/2-tommers hull hele veien gjennom to av 1 av 3s, gjennom rammen skinnene og ut den andre siden av motstridende 1 av 3s. Midlertidig installere bolter og skiver.

• Grind tack sveiser av støtte flensene. På dette punktet kan du unbolt støtfanger og fjerne den men ikke. La det boltet til kjøretøyet vil hindre warpage mens du klippe og sveise nummerskilt fordypningen.

• Merke på midten av støtfanger og center lisens plate som merke. Spor sidene av lisens plate på støtfangeren å legge to loddrette linjer. Måler 1/4-tommers utover fra disse linjene og markere to loddrette linjer. Mål langs toppen og bunnen av støtfanger og skriv en linje 1/2-tommers fra forsiden av støtfanger.

• Skjær to utenfor loddrette linjer og de horisontale linjene på toppen og bunnen med tynne cut-off hjul. Etter at du har klippet de loddrette og vannrette linjene, vil du sitte igjen med en C-formede kutt måler omtrent 12-1/2 inches bred og 6 inches høy med faner måling 1/2-inch høy. Lisens plate skal passe i fordypningen i støtfanger med 1/2-inch til overs på sidene.

• Snu utskjæringen arb slik at delen vender utover før nå vender mot innsiden av støtfangeren, og sett den i fordypningen i støtfangeren. Weld nummerskilt fordypningen på støtfangeren langs toppen og bunnen av støtfanger. Bruk en tykk filler stang for å lage en tykk perle for å fylle ut sveisen kanalen.

• Cut to stykker av stålplate måler omtrent 5-3/4 tommer x 1/2-inch. Passer og sveise dem i sidene av lisens plate fordypningen å fylle gapet mellom forsiden av støtfanger og flat av lisens plate fordypningen. Sveise fyll platene i sporet panelet og bruk en jeksel for å klippe kantene der de stikker forbi forsiden av støtfanger. Fullfør sveising fyll platene på støtfanger ansiktet.

• Kutt slutten-plater for støtfangeren som måler 6 2 inches og tack sveise dem til endene av støtfanger. Slipe overskytende bort og sveise hele veien rundt perimeteren å sikre platene til støtfangeren. Fjern støtfanger og fullføre sveising jobben rundt støtfanger støtte. Male din sveiser slik at de er flush. Coat støtfanger med kvalitet spray-on lastebil seng belegg for å forsegle og beskytte den.

• Installere støtfangeren på lastebilen. Skyv støtfanger støtte på rammen skinnene og installere boltene inn i hullene med skiver på både hode og tråden sider. De kan eller kan ikke linje opp perfekt, så du må kanskje trykke bolter gjennom med en hammer. Når bolten hodet sitter mot ramme skinner, plass en dråpe blå threadlocker på utsatte tråder før du installerer nøtter. Dreiemoment nøtter til ca 100 ft-lbs.

Tips og advarsler

  • Du kan vurdere å legge litt mer støtte rundt nummerskilt fordypningen for økt estetikk og strukturelle stivhet. Skjær en 18 tommers lang del av skrap 2 av 6. Lay arb flatt og merke en linje ned lengden, nøyaktig 3 inches fra hver side. Mål 1 tomme på hver side av denne linjen. Kuttet denne 2-tommers delen ut for å forlate deg med en C-formede brikker måler ca 2 inches torget. Du kan nå sveise disse brikkene til toppen og bunnen av din lisens Tallerken fordypningen, kanskje kutte endene på en 45-graders skråkant for litt mer visuell appell. Fordypninger i disse støtter vil også tjene som et flott sted å gjemme din merke lyser.