Nnywellness.com

Ulike typer krom felger


Ulike typer krom felger

Krom felger er laget av stål legering med en kromfinish som gjør dem ser speilblanke og skinnende. Disse felger er kanskje den mest populære bilen dekk felger blant bilentusiaster fordi de er begge solid og pen. Det finnes mange typer krom felger for å passe forskjellige biler i ulike vekt, størrelser og designstiler.

Vekt vurdering

Lastebiler, varebiler, sport nyttekjøretøyer (SUV) og sedan bruker forskjellige typer felger. Det finnes også forskjellige typer krom felger for ulike vekt rangeringer. Når du velger krom felger for din bil, må du ta hensyn til rim's vekttap vurdering kapasitet. Hvis kapasiteten på felgen er lavere enn brutto kjøretøy vekt (GVW), dvs. vekten av kjøretøyet fullastet med passasjerer, gass og Last, så at rim vil redusere sikkerheten av kjøretøyet som lastet vekten kan forvrenge rim og igjen forårsake skade på dekk, wheelwell og/eller brems systemet. Kjøpe krom felger med vekt vurdering kapasitet høyere enn bilens GVW vil til slutt koste mer siden krom felger med høyere GVW karakterer er dyrere.

Størrelse

En annen måte å skille ulike krom felger er av sin størrelse. Den riktige størrelsen av rim for kjøretøyet er lett å avgjøre som den er basert på størrelsen på dekk på bilen. Alle dekk har størrelse serien trykt opp på den. Denne størrelse serien vil fortelle deg hva hjulet og rim størrelsene er. Hvis dette tallet ikke er synlig, deretter fjerne dekk fra kanten og måle perlen av dekket. Perlen av dekket er den indre sirkelen som sitter på felgen. Større krom felger, som 26 tommers felger, passer begge større dekk, som de på en lastebil, eller lavere profil dekk på en liten bil. Fleste liker å ha en større felgen med en lavere profil dekk å forbedre stilen på sine biler.

Merke

Forskjellige produsenter gjør forskjellige størrelser, figurer, stiler og design av krom felger. Disse merkene også varierer i pris. For eksempel gjør BZO en trippel-belagt chrome rim med en høyglanset chrome som produserer blankere, mer speilblanke felger. Et annet merke er Katana er markedsført som kraftigere enn andre merker. Katana felger også komme i unike design som andre merker ikke tilbyr.