Nnywellness.com

Hvor å Fastsette Logitech hodetelefoner


Logitechs rekke øretelefoner og hodetelefoner er en populær type lyd datautstyr. Ofte, har de innebygde mikrofoner som lar deg bruke hodetelefonen som en innenhet for lyd. Logitech-produkter er generelt pålitelig, men som alle andre elektroniske enheter, de fungerer alltid ikke som forventet. Hvis din Logitech hodetelefoner ikke er helt fungerer, kan du prøve noen enkle fikser før du vurderer å ha dem repareres eller erstattes.

Instruksjoner

• Hvis du snakker inn i mikrofonen og ikke blir registrert eller hørt, Kontroller innstillingene i programmet bruker du. Angi Logitech modellen som standard lydenhet.

• Kontroller at Logitech hodetelefoner er standard lydenhet i datamaskinens innstillinger. Søk etter "Administrer lydenheter" i boksen "Start", Velg kategorien "Opptak" og velg hodetelefon modellen fra listen for å angi det som standardenhet for innspilling.

• Kontroller om hodetelefonene er fortsatt innenfor Logitechs garantiperioden hvis hodetelefonene gir dårlig lydkvalitet. Dette er trolig en produksjon problem med hodetelefoner selv. Informasjon om garantien kan bli funnet på Logitechs nettsted (se ressurser) eller i dokumentasjonen opprinnelig pakket med hodetelefoner.

• Kontakt Logitech ha hodetelefonene byttet eller reparert, hvis du er fortsatt innenfor garantiperioden.