Nnywellness.com

Bakre passasjer sete regelverk for en Van


Bruk av bilbelte i baksetet av biler, lette lastebiler og varebiler er regulert av statlige lov i USA Installasjon og plassering av baksetet belter i minibusser reguleres av føderale lover gjennom National Highway Traffic Safety Administration.

Vinduet

Alle personbiler, inkludert 12 til 15 sete varebiler krever NHTSA være utstyrt med fanget og skulder belter på seter ved siden av windows. Unntak fra denne regelen er taxi og offentlig transport varebiler og busser.

Center endringer

På 8 desember 2004 NHTSA reguleringer krevde van produsenter å installere fanget og skulder belter for bruk i midten sete på nybygde kjøretøy opp til 10.000 pounds. Denne forskriften er kjent som Anton loven, og dekker alle personbiler, inkludert 12 til 15 passasjer varebiler.

Stater

Hver stat har sine egne regler for bruk av bilbelte brukes i baksiden av varebiler, som kan inkludere bruk av økte sitteplass for barn sitter i baksetet av en van. NHTSA anbefaler bruk av trygghet og økte seter sammen med setebelter på baksiden av varebiler for barn under 4 fot 9 inches høy og 8 år og under.