Nnywellness.com

Hvordan å reparere riper & bulker på en bil


Hvordan å reparere riper & bulker på en bil

Uansett hvor godt du tar vare på bilen, kan en runaway handlekurv eller en stein flygende i høy hastighet mens du kjører nedover veien forårsake en uventet bunnen eller bulk. Du kan alltid ta bilen inn i butikken for profesjonell reparasjon, men med litt teknisk kunnskap, kan du reparere en ripe eller bulk på bilen selv og spare penger.

Instruksjoner

• Vask hele panelet med såpe og vann å fjerne rusk eller skitt, som kan forstyrre maling følge panelet. La tørke.

• Avgjør om du kan hente frem bulk bakfra. Hvis det er mulig, plassere en tre blokk på baksiden av bulk og forsiktig bang det med en ball peen hammer eller gummi hammer til bulk er fjernet. Unngå hamring områdene rundt bulk fordi som kan opprette nye bulker. Hvis du er i stand til bulk bakfra, gå til trinn 3.

• Bore et hull gjennom midten av bulk med en 1/8-tommers borekronen. Plass Reparasjonsverktøy for bil bulk i hullet. Trekk på verktøyet til bulk kommer ut. Eventuelt fuktes en gummi stempelet og plassere den på bulk. Trykk ned på stempelet opprette sugekraft og deretter trekke unna til bulk kommer ut. Inntaks fra stempelet vil trekke bulk ut. Stempelet metoden anbefales ikke for plast bilen paneler.

• Bruk 2000 grus våt/tørr sandpapir til sand mindre riper. Gni skokrem i scratch slik at du kan fortelle hvor dypt det er. Sand den skadede delen til alle spor av skokrem er fjernet og den skadede delen er selv med resten av maling. Sand ca 1 tomme rundt den skadede delen. Tørk bort sliping skitt med en ren fiber håndkle. Bruk rubbing compound for å glatte riper som ble opprettet av sandpapir.

• Bruke en sparkel til å fylle dype riper med en auto body filler utviklet for aluminium, stål eller plast. La filler til å tørke som anbefalt av produsentens instruksjoner. Sand filler med 2000 grus våt/tørr sandpapir til det er selv med resten av billakk.

• Spray en bil primer på reparerte området å skjule eventuelle overflaten feil. Fortsette å utføre primer til reparerte området er litt høyere enn resten av maling. Lar hvert lag med primer tørke før neste strøk.

• Sand tørket primer med 1500-2000 grus våt/tørr sandpapir til glatt. Fjerne sliping rusk med et fiber håndkle.

• Bruke en billakk som samsvarer med fargen på bilen. At malingen tørke som anbefalt av produsenten. Bruke en annen strøk med maling, om nødvendig.