Nnywellness.com

Slik tilpasser du en Honda Accord


Slik tilpasser du en Honda Accord

Honda Accord har vært en av de mest vellykkede og populære modellene produsert av alle biler produsenter. Accord tilbyr en ønsket kombinasjon av pålitelighet, kvalitet og funksjonalitet som andre bilprodusenter i segmentet er hardt presset til å slå. Og om Accord ikke er så populær som noen Honda modeller, som Civic, når det gjelder tuner publikum, kan dette fortsatt være en flott bil tilpasse.

Instruksjoner

• Installere større hjul og dekk. Accord (som de fleste produksjonsbiler) kommer med relativt små hjul og dekk, så en av de første oppgraderingene vanligvis installerer et sett av ettermarkedet hjul og dekk. Ikke bare vil din tråd se bedre, men det vil sannsynligvis håndtere bedre med større, mer klebrig dekk. Når det gjelder hjul, kan du gå "blingy" med et sett av krom felger eller installere mer målrettet utseende racing stil legeringer.

• Lavere suspensjon, enten med konvensjonelle senking springs, eller ytelse sjokk og justerbar coilovers. Hvis du virkelig vil bilen lav, kan du installere en kollisjonsputen suspensjon. Det siste alternativet er ikke billig heller er det performance-orientert, men det er den beste måten å få et bakken-skraping kjørehøyde. Hvis du er mer opptatt av ytelse, er en av de to første alternativene hett tips.

• Installere en body kit. Når folk hører ordet skikken, tryller det ofte opp visjoner av vill karosserisett og crazy maling jobber. Dette er sann til en viss grad, men det er ingenting galt med å vise litt tilbakeholdenhet når det kommer til utsiden av din. Mens du kan installere en fullverdig body kit fra et selskap som Veilside, kan du også endre ut hodet og halen lys for utseende oppgradering. Har din Accord tilpasset malt er et annet alternativ, med bare fantasien som den begrensende faktoren... og størrelsen på lommeboken.

• Endre interiøret. Hvis du går for The Fast and The Furious utseende, installere et par stykke racing bøtter fra et selskap som Sparco. Etter det, installere en mindre, mer sporty hjul, en legering Skift knott og legering pedaler. For å gjøre setene ser rett og legge sikkerhet, erstatte lager belter med et sett av racing seletøy som vil holde beboerne i mye bedre. Og selvfølgelig, ingen egendefinerte Accord er komplett uten en oppgradert stereoanlegg.

• Tune motoren for mer kraft. Installere en kald luftinntak, en freeflow eksos og en slik at motoren produserer mer hestekrefter. Ønsker du enda mer ytelse, installere en supercharger eller turboladeren, som begge bruker kompressorer for å tvinge mer luft inn i motoren, og dermed dramatisk forbedre strømforbruket.