Nnywellness.com

Hvordan installere en forrett for en Chevy Cavalier


Vurderer hvor mye penger en ny eller ombygd starter kostnader for din Chevy Cavalier, kan du vurdere å installere det selv. Selv om jobben ikke en av de enkleste å utføre, det absolutt ikke den vanskeligste. Hvis du har noen Reparasjonsverktøy og noen mekaniske ferdigheter, få dem sammen og gjør deg klar.

Instruksjoner

Hvordan installere en forrett for en Chevy Cavalier

• Parkere Cavalier på asfalterte flate og sette på parkeringsbremsen. Løsne hetten sperren. Plasser et hjul stappfullt bak en av bakre dekk og åpne panseret. Fjerne negative batteri terminalen benytter en hånd fastnøkkel eller ratchet og en socket. Sikre terminalen så det ikke vil komme i kontakt med batteriet terminalen under prosedyren.

• Løft Cavalier med gulvet jack og trygt sikre jack stå under foran. Sette på vernebriller, fange verktøy og nye starter og krype under Cavalier på en creeper hvis du har en.

• Finn starteren. Det er i midten (men mer på førersiden) av motoren på bunnen av overføringen. Du vil merke en bell-bolig cover omsluttende baksiden av starteren. Fjerne tre bell-bolig bolter i ratchet, en socket og filtypen. Fjern bell-bolig dekselet.

• Koble mutteren fra starter stud holder til strømnettet, bruker en hånd fastnøkkel eller ratchet og en socket.

• Fjerne starter-seler-til-motor bolten, bruker ratchet og en socket. Finn to starter bolter og fjerne dem ratchet, en socket og filtypen. Du vil merke innsiden bolt er lengre enn utsiden. Erindre denne erstatning. Fjerne starteren.

• Sett den nye starteren på plass og tråden på starteren bolter, slik at den lange ene er på innsiden. Boltene. Erstatt starter-seler-til-motor bolt og stramme. Koble til strømnettet til forrett stud, erstatte mutteren og stram. Erstatt bell-bolig dekselet og tre bolter og stram.

• Fjern alle verktøy og gamle starter og krype frem under Cavalier. Lavere Cavalier til bakken.

• Erstatte negative batteriet terminal og stram. Testen starter Cavalier og slå den av. Hvile noen teste. Slipp på parkeringsbremsen, lukke panseret og fjerne hjulet chock.