Nnywellness.com

Ideer om organisering av en bil viser


Ideer om organisering av en bil viser

Millioner av mennesker delta og nyte bilen show hvert år. Bil klubber, ideelle organisasjoner og selv byer kan du plassere dem på. Noen er små begivenheter skreddersydd for en bestemt gruppe, og andre er stor hele dagen saker.

Generelle Tips om organisering

Organisere og planlegge arrangementet minst seks til ni måneder i forveien.Sjekk bilen show oppføringer i ditt område å sørge for tidsperioden du velger ikke er allerede bestilt for et show.Kontroller at du har nok ansatte eller frivillige for å dekke alle aspekter show, fra planlegging og organisering å regnskap og rydde opp.Definere regneark for å holde oversikt over bedrifter og bil klubber heter, boder leid, og oppgaver før tiden og dagen for showet.Sjekk med byen og fylket tjenestemenn så du forstår legekontorer lokale arrangementet og får noen nødvendige tillatelser.Velg sted nøye. Detaljhandel kjøpesentre er gode steder å holde viser, men du må signere en kontrakt, sannsynligvis leie din egen sikkerhetspersonell eller betaler sine ekstra og kjøpe forsikring.Planlegge utleie av bord, stoler og boder godt før tiden.Arrangere andre forsyninger må som søppel bokser, bærbare toaletter, trafikkjegler, skilt, skjøteledninger, gul tape merke områder og t-skjorter for ansatte, frivillige og dommere.Sjekk prisene for billetter til raffles.

Aktiviteter

Leie oppblåsbare moonwalks, bounce husene og lysbilder for barn. Har ansiktsmaling og håndverk gjør boder for å holde barna underholdt.Få lokale medisinske bedrifter eller ideelle organisasjoner å leie eller tegn for boder med aktiviteter som medisinsk screening for høyt blod trykk, diabetes og hudkreft. Sjekk med helseavdelingen å kontrollere byen tillater dette.Ringe lokale bedrifter å donere premier, mat og selv sykling eller kajakk sertifikater for en tombola. Kontakt lokale myndigheter å sørge for at du kan holde en tombola.

Reklame

Tenkt å bruke tradisjonelle medier, venner og familie og nettsteder annonsere din bil viser. Noen aviser kjøre bil Vis oppføringer gratis. Hvis din Vis er for en ideell organisasjon eller du planlegger å bidra en del av inntektene til en, vil mange lokale radiostasjoner luften informasjonen uten kostnad.Skrive ut tusenvis av flyers og be venner eller familie for å distribuere dem på kjøpesentre, restauranter og dagligvareforretninger i området i lysbildefremvisningen.Bruke nettsteder slik som carshownews.com og carshownationals.com, som tilbyr gratis oppføringer for bil viser. Craigslist.org tilbyr gratis annonsering, og du kan rekruttere frivillige, ansatte, mat leverandører og modeller der.Kontakt bil og motorsykkel klubber i ditt område. Hvis du planlegger det godt før tiden, og de vil annonsere gratis på sine nettsider og møter, vil de komme til lysbildefremvisningen.

Mat og drikke

Kontakt lokale restauranter for mat boder. Mange nasjonale kjeden fast food-restauranter delta i bil viser. Ringe lokale brus og vann distributører å leie boder. Mange små konsesjon eiere liker å gå til lokale steder å selge sine varer.