Nnywellness.com

iPod Touch vs Zune


iPod Touch vs Zune

For dem interessert i smartphone vise egenskaper som surfing, MP3-spillere, Global Positioning Systems (GPS) og video evner, men ønsker ikke en faktisk telefon, er iPod Touch og Zune begge gode valg.

Lyd og Video

IPod Touch er en MP3-spiller, kan holde musikk, videoer og TV-programmer vises på sin 3,5-tommers skjerm. Zune tilbyr også musikk og video evner med en 3,3-tommers skjerm.

Internett

IPod Touch har innebygd Wi-Fi med Safari nettleseren. Det er også programmer tilgjengelig for enklere tilgang til Twitter, Facebook, YouTube, e-post og Skype. Zune er også Wi-Fi - aktivert med en webleser, men ikke så mange programmer er tilgjengelige.

Spill

Det finnes tusenvis av spill for iPod Touch bruke enhetens mange funksjoner, for eksempel akselerasjonsmåleren, multi-touch, Wi-Fi og Bluetooth trådløs. Noen av spillene er multiplayer. Zune tilbyr også spill med disse funksjonene, selv om det finnes mindre enn for berøring.

Plass

IPod Touch er tilgjengelig med 8GB, 32GB eller 64GB plass. Zune er tilgjengelig med 16GB eller 32GB plass.

Pris

Som tidlig 2010, iPod Touch er priset til $199, $299 og $399, avhengig av hvilken størrelse velger du. Zune er tilgjengelig for $199.99 eller $269.99, igjen avhengig av størrelsen.