Nnywellness.com

God bruktbiler Handleguiden


Kjøpe en brukt bil presenterer et vanskelig valg. Det er mange faktorer å vurdere som inkluderer omdømmet til merkevaren, hvorfor du trenger en bruktbil, gass kjørelengde, samt gjeldende tilstand for bruktbilen. Alle disse faktorene må holdes mot oppførte prisen slik at du får den beste avtalen mulig. Å vite kjøretøy, og noen bruktbil tips - du kan spare deg mye penger i det lange løp.

Den beste måten å jakten på en bruktbil

Beste brukte biler har rimelig kjørelengde (80 til 100k miles), er ikke mer enn 6 til 7 år gammel, og passer dine spesifikke behov. Bestemme om du trenger en lastebil for kjøring materialer, eller hvis du bare er ute etter en småbil. Også har en maksimal mengde penger du vil bruke og holde seg til den prisen.

Plukke ut noen forhandlere i nærheten du eller annonser plassert ved private eiere og gjøre noe online forskning basert på biler tilgjengelig. For å få en omtrentlig verdi av brukte, se webområdet for Kelley Blue Book (. kbb.com) så du har en viss idé om hvor du skal begynne. Denne prisen kan gå opp eller ned avhengig av kjørelengde på bilen og hvis noen reparasjoner må gjøres. Det er også lurt å se på CarFax rapporten om den spesifikke kjøretøyet (. carfax.com) og kontroller at det ikke er en historie av ulykker eller reparere arbeid.

Når du ankommer forhandleren, fokus på test-kjøring bilen du kom til å kjøpe før du ser på andre. Se under brukte bilen for å se om det er noen olje lekkasjer. Mens test-kjøring av bruktbil, sørg for at bilen Skift gears flytende og at bryter ikke gni ujevnt eller forårsake bilen å Hengerfeste mens stoppe.

Ta bilen til din personlige mekaniker og ha dem en punkt til punkt-inspeksjon for å sikre at det er ingen store problemer.

Best brukte biler

Det er noen uenighet om innenlands eller utenlandske biler er bedre som brukte biler. Gjennom årene, to ting er klart: utenlandske biler synes å siste lenger, men innenlandske biler er billigere å vedlikeholde.

For pendler biler er Saturn L200 en godt bygget kjøretøy som vil vare godt over 100 k miles, og vanligvis går for $3,400 brukes. The Ford Focus er en annen bil som fungerer godt for de på et budsjett som er på utkikk etter en småbil.

Ifølge-edmunds.com er Hyundai biler år 2002 til 2007 gode valg. Toyota Camrys er også kjent som blir pålitelig brukte biler. For SUVer er en 2005 til 2007 Chevy Equinox en høyt rangert bruktbil. For lastebiler anbefaler edmunds.com en 2002-2007 Toyota Tacoma.