Nnywellness.com

1998 BMW 740iL Radiator installasjon


1998 BMW 740iL radiatoren gjør jobben å holde motoren fra overoppheting. Den gjør dette presser kjølevæsken gjennom motoren og utstråler varme fra sin egen overflate. Det reduserer også temperaturen på kjølevæsken ved å gjøre bruk av luften som kommer til overflaten gjennom frontgrill. Radiatorer kan repareres, men på et tidspunkt er det mer effektivt å bare erstatte radiator med en ny. Når den blir tilfelle, kan installasjonen gjøres hjemme, med litt tålmodighet og de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Deaktivere din BMW 740iL og la motor og radiator avkjølt. Plass bøtte under bunnpluggen. Åpne pluggen og tillate kjølevæsken å strømme inn i bøtte.

• Fjerne øvre radiator slangen ved å koble de metall ringene og trekke slangen fra kontaktene. Ta vare at bøtta er under området fordi kjølevæske kan søles ut. Fjerne lavere radiator slangen på samme måte, også gir ekstra kjølevæske som kan søles ut. Frakople og fjern øvre radiator støtte baren. Koble fra og løsne radiator vifte forsamlingen, samt overføring oljekjøleren og overføring væske kjøligere linjer. Se etter monteringsskruer øverst og nederst på radiatoren og fjerne dem.

• Løft BMW'S radiator ut av bilen, å ta forsiktighet med kjølevæske som kan fremdeles være i radiatoren og som kan søles ut. Plass den på bakken. Sjekk slanger for noen dødpunkter, rive, rippe eller andre tegn på slitasje som kan indikere at slangene må skiftes ut. Kontrollere tilstanden til slangeklemmer også. Hvis slanger og klemmer er i dårlig forfatning, bør du erstatte dem med radiatoren for å unngå problemer.

• Kontrollere tilstanden til radiator vifte. Rengjøre den med høytrykks luft eller vann for å fjerne alle partikler.

• Plasser nye radiatoren i BMW 740iL. Omvendt fjerningen av radiator vifte, øvre og nedre slangene og overføring oljekjøleren. Koble alle bolter og stram.

• Kontroller alle tilkoblinger og slanger og hell riktig kjølevæske i radiatoren før den er full. Slå på BMW og varme bilen slik at radiatoren kan begynne å sirkulere væsken. Fortsette å kjølevæske før radiator er full og forblir på nivå.