Nnywellness.com

Slik tester en startpakke på en Lexus ES300


Startmotoren til din Lexus ES300 hjelper for å starte motoren med engasjerende tennene på svinghjulet av motoren. Når du aktiverer din nøkkel, får startmotoren et elektrisk signal å starte å slå. Dette er egentlig en liten motor som går til "hoppe starte" din ES300 motor. Når denne komponenten mislykkes, vil du ikke kunne starte din Lexus. Det er mange indirekte metoder for å teste din forrett, den enkleste måten å teste starteren er imidlertid ved å sitte i førersetet.

Instruksjoner

• Få din Lexus og vri nøkkelen til "II" posisjon. Kontroller at alt dash lys kommer på og vente på advarsel buzzer til å stoppe. Dette vil bety at alle andre systemer fungerer normalt.

• Vri nøkkelen som om du prøvde å starte motoren.

• Lytt etter en hørbar klikke lyd. Hvis din starter ikke, vil du ikke kunne starte din Lexus. Det er en liten mulighet for at starter releet mislyktes, på ES300, 99% av tiden er startmotoren selv har mislyktes.

Hvis du høre en klikkelyd og din Lexus starter ikke, mislyktes din startmotoren. Hvis du hører en høy malende lyd, kan du slutte å spy motoren umiddelbart. Din startmotoren fortsatt fungerer (fortsatt får strøm), men tennene på starteren er sliping mot svinghjulet og skade svinghjulet. Foreløpig startmotoren må erstattes, og svinghjulet må kontrolleres for skader av en erfaren mekaniker.