Nnywellness.com

Hvordan måle dekkslitasje


Hvordan måle dekkslitasje

Når dekkene slites ned, bærer mønsteret på dem ned, også. Dekk slitebanen er en ofte neglisjerte problem, men kjører på dekk med knapt noen slitebanen kan føre til en ulykke. Ifølge-tirerack.com krever de fleste statene at dekkene skiftes når tråden er slitt til 2/32-inches dyp. Du kan bruke en dekk dybdemåler for å måle slitasje på dekkene, men du kan også bruke endringen i lommen.

Instruksjoner

Måle dekk dybden med en dybdemåler

• Posisjon dekket trå dybde måle mellom tråden på en av dekkene. En dekk slitebanen dybdemåler er en liten, håndholdt enhet med en stempelet som er knyttet til en hvit måle pinne. Hvit måle pinne viser tall som angir dybden. En stopper hindrer at stempelet viser feil informasjon.

• Skyv stempelet til dekket slitebane dybdemåler helt ned. Stopperen på dekk dybdemåler stopper stempelet på slitebanens dybde og hvit måle pinne vises dybden.

• Se målingen ved å lese nummeret på bunnen av målestokk, som ligger der metallet av dekk dybden måle møter hvit måle pinne. Høye tall angir mer dybde. De fleste målere Les i 32nds av en tomme i millimeter, atskilte av rød eller svart tall.

Måle dekk dybde med en mynt

• Trykk en krone eller kvart mellom løpebaner av din dekk.

• Merk hvor tråden din dekk møter mynten. Hvis slitebanen dekker Lincolns hodet (på en penny), så har du mer enn 2/32-tommers tråden igjen. Hvis slitebanen dekker en del av Washingtons hode (på et kvartal), har du mer enn 4/32-tommers igjen.

• Snu penny og bruke siden Lincoln Memorial for å se for dypere dybde. Hvis toppen av Lincoln Memorial dekkes, har du mer enn 6/32-tommers tråden igjen.

• Gjenta disse trinnene på ulike tidspunkter på hver av dekkene. Hvis dekkene har mindre enn 2/32-tommers tråden, de er for slitt og må erstattes.