Nnywellness.com

Hvordan installere en Skift knott på en 350Z


Hvordan installere en Skift knott på en 350Z

350Z er den nyeste versjonen av Nissans populære Z-bil utvalg, som ble etablert i 1969 med innføringen av Datsun 240Z. Noen Z-bil-entusiaster som tilpasse sine biler med ettermarkedet girskifte knotter, mens andre må erstatte Skift knotter som har blitt slitt. Hvis du vil erstatte Skift knotten på din 350Z, kan du utføre oppgaven selv følge noen enkle trinn. Denne jobben bør gjøres med forsiktighet, men for å unngå skade Z-bilen interiør eller bilens Skift lenkeforbindelse.

Instruksjoner

• Dekk slutten av en flat skrutrekker med en elektrisk bånd å forhindre avlysning interiør.

• Snuse opp støvelen trim på baksiden av Skift støvel med skrutrekkeren. Arb holdes på plass med klips som tar litt innsats å frigjøre fra konsollen.

• Koble båndkabelen for klima kontrollknappene som er plassert på støvel trim foran Skift knott. Trekk på koblingen og ikke på faktisk båndkabelen å unngå å skade den. Fjerne trim fra rundt Skift knott.

• Cut et stykke radiator slangen i to tre-tommers lengder. Gjøre et kutt på langs ned på siden av hver lengde av slangen.

• Vikle en av bitene av slangen rundt metall skiftet lever som ble avslørt når støvelen trim ble fjernet. Kontroller at slangen er bare å ta kontakt med metall delen av skiftet lever.

• Plass vice grep på gummi slangen rundt skiftet lever så tett som mulig. Pakk den andre stykket tre-tommers slange rundt bunnen av Skift knott.

• Grip bunnen av Skift knott hvor slangen er pakket rundt den med kanal låser. Mens du bruker kraften i retning med klokken til vice grep pakket rundt skiftet lever, slå Skift knott telleren med kanal låser å løsne det fra skiftet lever. Poenget med å slå begge visepresident grep og kanal låser er å hindre kraften som er nødvendig å løsne Skift knott overføre til Skift sammenhengen, som kan forårsake skade.

• Trekk ut knotten hånd når det er løs. Fjern knotten og messing ringen under den. Rydde opp trådene på skiftet lever med en klut.

• Installere Skift knott ved å stramme det ned på gjengede skiftet lever så tett som mulig, hvis du installerer en lager Skift knott. Bruk gummi slangen, kanal låser og visepresident grep for å stramme knotten på samme måte som det ble fjernet. Hvis du installerer en ettermarkedet Skift knott, vil du måtte tråden en nylon setter på skiftet lever og deretter installere Skift knott over nylon innsatsen.

• Fest båndkabelen til klima kontroll knotter. Feste Skift støvelen trim tilbake på plass ved trykker ned det inntil den smetter på plass.