Nnywellness.com

Hvordan du Wire Boston Acoustic Proseries til en forsterker


Boston Acoustic utvalg av Pro Series bil høyttalere er et høykvalitets ettermarkedet alternativ til lager høyttalerne inn biler av produsentene. Siden de kan håndtere store mengder strøm, er de egnet for bruk med en ettermarkedet ekstern forsterker. For å oppnå best ytelse, er det nødvendig å koble høyttalerne riktig til forsterkeren.

Instruksjoner

Identifisere delene av høyttalerne Pro Series. I hvert par finner du to basselementer (større høyttalerne), to diskanthøyttalere (mindre høyttalere) og et sett med overganger (firkantede bokser med ledninger festeskruene). Dele dem i to grupper, hver gruppe har en bass, diskant og crossover.

Koble ledninger fører fra diskant til crossover. Først fjerner ca 3/8 tommer isolasjon fra den diskanthøyttaler høyttaler fører, og koble deretter ledningen merket "+" til festeskruen merket "diskanthøyttaler +". Stram festeskruen. Gjenta prosessen med den "-" wire, koble til "Diskant -" sett ovenifra. Gjør dette for begge diskanthøyttalere, koble en å hver crossover.

Koble wooferen til crossover. Med et stykke høyttalerledningen, koble "+" terminalen til wooferen til festeskruen merket "Woofer +" på crossover. Gjenta med wooferens "-" terminal, koble den til festeskruen merket "Woofer-". Gjør dette for både bass, koble en å hver crossover.

Koble crossover til forsterkeren. Stripe 3/8 tommer isolasjon av hver ende av en lengde på høyttalerledningen. Koble festeskruen terminalen merket "+" på crossover til terminalen merket "utgang +" på forsterkeren. Gjenta for det "-" terminaler. Gjør dette for begge crossovers, koble en hver av forsterkere utgangene.