Nnywellness.com

Hvordan installere en bensintank i en Toyota Corolla


Toyota Corolla har lenge vært en pålitelig bil som har utviklet seg fra en rask sport bil til en stilig sedan. Den Corolla struktur er pålitelig og brukervennlig, selv når det gjelder å installere en ny drivstofftank. Følge riktige prosedyrer vil sikre riktig drivstofftanken installasjon i din 1993 eller nyere modell Toyota.

Instruksjoner

• Ta av drivstoff lokket fra eksisterende drivstofftanken og sett siphoning slange for å tømme gjenværende drivstoff i en drivstoff beholder. Oppreise din Corolla på jackstands og skyver baksetet puten bagasjerommet tilgang.

• Ta av alle drivstoffslanger og slanger på og rundt drivstofftanken. Pakk tank stroppene og løsne stroppen bolten med en momentnøkkel. Lavere tanken til bakken med et gulv jack, plassere en treplate under tanken for støtte.

• Plasser nye drivstofftanken på gulvet jack og ta det opp på plass under din Corolla bagasjerommet. Snurp tank stropper rundt drivstofftanken og justere bolt til en 29-lb. innstilling med momentnøkkel. Pass på å sette i drivstofftanken pute før installasjon å absorbere alle vibrasjoner fra arbeidet.

• Knytte pust slangen, tilbake slangen og slangen forsyning til din Toyotas tank rør. Justere forsyning slangen til innstillingen 21 lbs. med din skiftenøkkel. Koble filler halsen og overflyt røret til høyre side bak i bilen. Kontroller at klemmer på begge rør er sikker og riktig ligger på bilen.

• Senk bilen i bakken når drivstofftanken ligger under bilen. Installere pumpen og sende enhet elektriske kontakter til tankens bakre sele. Erstatte baksetet pute når du er ferdig koble alle elektriske og ledninger deler.

• Hell drivstoff fra beholderen gass tilbake i drivstofftanken. Erstatte av drivstoff lokket, lukker beholderen tomme gass og rydde opp arbeidsområdet.

• Starte din bil og se etter tegn på lekkasje rundt din tank eller drivstoff linjer. Hvis ingen lekkasje, kjøre motoren i noen minutter før du tar en kort prøvetur.

Tips og advarsler

  • Bruke en spray motoren renere å feilfri av drivstofftanken før du fjerner den i stedet for soaking det i rengjøring løsemiddel. Soaking det corrodes kvaliteten av drivstofftanken ved installasjon.
  • Holde et brannslukningsapparat hendig i tilfelle noen del av bilen fanger brann.