Nnywellness.com

Hvordan lage batterier ekstra lenge


Fjernkontrollen dør og du er plutselig fortvilet, søker huset for et par batterier. Du åpner kameraer, gamle Walkmans, noen stykke bærbar teknologi finner du bare for å få et par AA batterier... Her er hvordan å lage batterier varer lenger.

Instruksjoner

• Slå din elektronikk, helt. Dette er langt det beste rådet for forlenget, som alle batterier er egentlig bra for et antall timer for bruk.

• Endre behandling. Den neste tingen som drenerer et batteri er bjeller og fløyter utstyr kan ha. For eksempel vil mobiltelefoner vare mye lenger på en "ring"-innstilling versus en vibrere innstilling. Innstillingen vibrere tar betydelig mer batteristrøm å oppnå. Ekstrapolere denne samme ideen til ting som blinker på kameraet. Bare bruke blitsen når du må. På videokameraet unngå bruksområder som "avspilling" til du kan komme til en stikkontakt og bruker strøm fra veggen.

• Bruke oppladbare batterier. Bruk nikkel metall hydrid batterier hvis mulig. Disse batteriene har en større kapasitet til å lagre energi enn enkel bruk batterier. La dem renne helt før opplading dem for å holde integriteten til deres bruk span. Batterier har en energisk minne. Hvis du lader den når det er bare halv tomme, starter det føles som om det er base eller laveste mengden energi det kan beholde før du stopper den funksjonen.

• Lagre batties ved siden av iskrem. En old wives tale som fungerer! Alkaliske batterier vil vare 5 prosent lenger ved å plassere dem i fryseren. Men de må varme opp før bruk til romtemperatur. Det kan være mer effektivt å fryse NiMH og Nicad batterier som ofte brukes for ting som elektronikk eller kameraer. Disse batteriene bare holde sine kostnader i et par dager hviler ved romtemperatur. Men hvis du lagrer dem i fryseren de vil beholde 90 prosent av sin makt.

Tips og advarsler

  • Alltid ta en sikkerhetskopi. På den måten vil du aldri være kort. Du kan også få mobiltelefon booster batterier på Radio Shack eller online.