Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk fra Internett til din MP3-spiller


Hvordan laste ned musikk fra Internett til din MP3-spiller

Du kan laste ned musikk fra Internett fra en rekke ulike kilder og leverandører, og lagre den på datamaskinen som en digital lydfil. Den mest populære digitale lydfiler er MP3, som gjelder komprimeringsteknikker til musikk signaler å redusere filstørrelser. Dette tillater deg å lagre langt mer musikk på MP3-spiller enn ellers mulig med ukomprimerte lydfiler. En gang dataoverførte, kan du overføre MP3-filer til spilleren via USB-kabel.

Instruksjoner

• Koble MP3-spilleren til datamaskinen med en kompatibel USB-kabel. Datamaskinen vil gjenkjenne MP3-spilleren som en masselagringsenhet og skape et ikon for det i "Min datamaskin". Hvis du har en spesialisert MP3-spiller som ikke gjenkjennes som en masselagringsenhet, installer driverprogramvaren å tillate datamaskinen å bla gjennom filer og mapper. Driverprogramvaren er tilgjengelige fra produsentens webområde eller på en samlet leveres med spilleren.

• Starte datamaskinens nettleser og gå til en musikk-leverandør som Napster.com, Amazon.com eller eMusic.com. Bla gjennom kategoriene, eller bruk Søk-funksjonen til å finne en sang du vil laste ned til MP3-spilleren.

• Klikk en sang i søkeresultater eller kategorien bibliotek for å åpne sin fullstendig liste.

• Klikk på "Kjøp" knappen og følge nettstedets instruksjoner å betale for MP3-fil ved hjelp av et kredittkort eller debetkort, eller et online betalingssystem som PayPal. Klikk "Last ned" knappen hvis nedlastingen ikke starter automatisk når betalingen er godkjent.

• Gå til "Min datamaskin" i "Lagre som-dialogboksen som vises når filen MP3 er klar til å lastes ned til MP3-spilleren. Klikk ikonet for MP3-spilleren å åpne den.

• Klikk "Lagre" for å laste ned musikk direkte til MP3-spilleren.

Tips og advarsler

  • Åpne MP3-spillerens mappe på datamaskinen, og klikk på "Ny mappe"-knappen hvis du vil lagre MP3-filen til et bestemt sted på spilleren. Dette kan være nyttig for å lage dine egne album på MP3-spilleren.
  • Kopier og lim musikkfilen til datamaskinen som en backup, i tilfelle noe skulle skje til din MP3-spiller.
  • Kontroller det er nok plass på MP3-spilleren før du starter en nedlasting direkte til enheten.