Nnywellness.com

Hvordan lage en skarp LCD TV fungerer med en kabelboks


Hvordan lage en skarp LCD TV fungerer med en kabelboks

Skarp TV, som nesten alle TVer, funksjonen en rekke lyd-video-tilkoblinger for å koble alle inndataene du trenger, inkludert DVD-spillere, spillkonsoller og ledningsbokser. Koble en kabelboks til en skarp TV er ikke vanskelig, men kan være skremmende for første gang kabel kunde. I tillegg til kabelboks og TV, trenger du en videokabel: vanlige TVer fungerer best med RF, RCA eller S-Video-tilkoblinger, mens HDTVer trenger en mer avanserte HDMI eller kompositt-kabel.

Instruksjoner

• Plass din TV og kabel boks din kabeltilkobling og to gratis stikkontakter, fortrinnsvis på en tabell eller underholdning sentrum. Hvis TVEN er stor, spesielt hvis det er en eldre bilderør TV, kan du trenger hjelp flytte.

• Koble både TV og kabelboksen til stikkontakter. Plassere deg selv bak eller på siden av begge boksene slik at du kan se ryggen av begge.

• Koble til RF-kabel kommer fra veggen til "IN"-porten på baksiden av din kabel-boksen. Koble videokabelen til den riktige porten. I stigende rekkefølge av kvalitet, er vanlig kabler RF (én sølv eller gull plugg), RCA (røde, hvite og gule plugger med en spiss) og S-Video (røde, hvite og gule plugger med flere liggende på gule plugg). HD-tilkoblinger inkluderer kompositt (to røde og en grønn, blå og hvite plugger) og HDMI (enkelt bredt plug formet som en trapes).

• Plugg den motsatte enden av videokabelen til den aktuelle porten på baksiden av TVEN. Merk "Kilde" eller "Input" etiketten på TV kroppen. Hvis din kabelboks levert med en kabelkort, som er samme størrelse og form som et kredittkort eller førerkort, setter du den inn i sporet på forsiden av din kabel-boksen.

• Trykk på "Power"-knappen på både TV og kabelboksen. Trykk knappen "Input" eller "Kilde" på TV eller TV ekstern til du ser video fra kabelboksen. Nyere kabelbokser kan ta litt tid å starte.