Nnywellness.com

Hvor å strømmen Video fra en iPhone


Hvor å strømmen Video fra en iPhone

Du tenker kanskje at streaming video fra en iPhone liten skjerm til noe litt større, som en dataskjerm eller en HDTV, bør være en no-brainer. Det er ikke - ikke før du installerer riktig programvare eller hekte riktig utstyr, dvs. Å streame video fra en iPhone med iOS må 7 enten en Apple TV, et tredjepartsprogram på datamaskinen eller en video adapterkabel. Når du har en av disse, er prosessen smertefri.

Bruke Apple TV

Bruk AirPlay til å streame video fra iPhone med iOS 7 til en TV ved hjelp av Wi-Fi-nettverk og en Apple TV. De fleste video-programmer, som Netflix, YouTube og filmer har et AirPlay ikon i programmet. For andre video programmer, hugge opp fra bunnen av iPhone-skjermen, trykk på "AirPlay"-ikonet og velg alternativet "Mirroring (speiling)". Videoer strøm i opptil 1080 p oppløsning. Avhengig av programmet, og video viser strømmen en full 16:9 sideforhold. Hvis du bruker Iphone's innebygd speiling, er du begrenset til størrelsesforholdet 4:3.

Streaming til en datamaskin

Streaming video fra en iPhone til en datamaskin er et alternativ hvis du installerer en app som AirServer, X-Mirage eller AirParrot. Microsoft Windows støtter ikke AirPlay uten slike en app. Eple datamaskiner kjører OS X Mavericks støtter AirPlay men ikke godta tilkoblinger fra en iPhone. De fleste av disse programmene er tilgjengelig som gratis prøveversjoner, slik at du kan teste dem før du kjøper.

Kobler til HDMI

For prisen av en lyn Digital AV Adapter, koble iPhone til HDMI porten på alle HDTV og streame video og lyd på storskjermen. Kortet fungerer også med kompatibel projektorer og skjermer. For eldre TV tilbyr Apple VGA og komposittkabel adaptere. Disse tilkoblingene direkteavspiller ikke lyd, så du må eksterne høyttalere for iPhone hvis du vil at alle i rommet for å høre en film. Akkurat som med AirPlay, oppløsning og størrelsesforhold avhenger app. Netflix, for eksempel leverer full 16:9, 1080p-oppløsning. Andre programmer og native iOS speiling er begrenset til 720p-oppløsning og størrelsesforholdet 4:3. Husk å slå iPhone før du ser en lang film med mindre kortet støtter en egen kabel for lading iPhone mens du ser.

Streaming Live Video

Hvis du er mer interessert i streaming video fra iPhone kameraet enn streaming filmer å spille på skjermen, kan en rekke programmer gjøre dette for deg. FaceTime, som Iphone's egne video chat app, kan streame lyd og video samtaler til Apple-datamaskinen eller iOS enhet. Andre programmer for streaming av video inkluderer Skype, sett og Google Hangouts. Dette fungerer bare på datamaskiner eller andre mobile enheter, og personen med den andre enheten må sin egen konto før du kan opprette en forbindelse med iPhone.