Nnywellness.com

Hvorfor gjenkjenner datamaskinen min iPod som et kamera?


IPhone og iPod Nano har et innebygd kamera. IPod Touch ikke, men det bruker samme kamera-til-datamaskin-grensesnittet som iPhone. Alle av dem har bruk for et kamera-til-datamaskin-grensesnitt.

Lignende maskinvare

IPhone og iPod Touch bruker nesten nøyaktig den samme maskinvaren, over alle tre generasjoner. En iPod Touch, fra et maskinvare ståsted, er en iPhone med funksjonene.

Ingen kamera på iPod Touch

Mens iPhone har et innebygd kamera, iPod Touch ikke. De kjører nøyaktig samme operativsystem, "iPhone OS," gjør det mindre verdt å deaktivere kamera-til-datamaskin-grensesnitt på iPod Touch.

Disk Mode er borte

Andre typer iPod (Classic, Nano, Shuffle) alle støtte noen form for direkte tilgang til lagringsmediet. IPhone og iPod Touch ikke.

Bruk av kameraet grensesnittet

På iPhone brukes kamera-til-PC-grensesnitt til å overføre bilder tatt med det innebygde kameraet. Mens iPod touch har ingen kamera, har den evnen til å lagre bilder lastes ned fra Internett.

IPod Nano

Nano er et spesielt tilfelle. Mens det har et kamera, vil det bare bruke kameraet-til-datamaskin-grensesnitt disk-modus er slått av. Ellers fungerer akkurat som en vanlig iPod, tillater full lese-skrive adgang.