Nnywellness.com

Hvordan få bedre gass kjørelengde i en Honda Fit


Honda Fit er i stand til å få god drivstofføkonomi både på motorveien og i byen. Men selv passformen er det ting du kan gjøre for å maksimere din miles per gallon. Når det gjelder drivstofføkonomi, lite ting legge opp, så sørg for at du vurderer hvordan din kjørende stil og vedlikehold mønstre påvirker gass kjørelengde.

Instruksjoner

• Unngå hard akselerasjon. Ikke bland gasspedalen unødvendig. Jevn akselerasjon vil forbedre gass kjørelengde betraktelig.

• Ikke fart. Kjører raskere vil føre til at motoren i din Honda Fit å jobbe hardere og merkbart redusere gass kjørelengde. Kjører på fartsgrensen vil sikre at du er å oppnå maksimal mulig drivstofføkonomi. Vil øke cruising område, bruker du cruise-kontroll.

• Sjekke lufttrykket i dekkene måneden, under normale kjøreforhold. Hvis du kjører på svært grove veier, kan du vurdere å øke frekvensen å en gang annenhver uke. Kjøring på oppblåst dekk vil redusere drivstoff økonomien med opp til ti prosent.

• Kontroller at Honda betjenes på de forespurte ganger. I stedet for mandat bestemte tider, har Honda Fit en "Vedlikehold Minder" datamaskin som forteller når utføre olje endringer og andre grunnleggende tjenester, ved hjelp av sensorer som bestemmer tilstanden av motorolje og luft filtrere, blant andre elementer. For andre planlagte tjenester, har passer vedlikeholdes i kjørelengde intervaller angitt i brukerhåndboken for spesifikke modellen. Ved å holde Honda innstilt og endre olje og filteret ved behov du vil sikre at motoren er opererer med maksimal effektivitet og returnerer de høyeste mulige miles per gallon.

• Unngå bærer unødvendig vekt. I en bil med en kombi design som Honda Fit er det fristende å bære en masse unødvendige elementer med deg. Men selv om enkeltelementer kan veie relativt lite, kan den kombinerte vekten for mange unødvendige elementer lavere drivstofføkonomi.