Nnywellness.com

DIY utendørs digitale TV-antennen


DIY utendørs digitale TV-antennen

En digital TV-antenne er utformet for å motta gratis TV som sendes av TV tårn mange miles unna. En Do-It-Yourself (DIY) digitale TV-antennen kan brukes utendørs når det er gjort fra et par forsyner funnet rundt huset og en matbutikk. En koaksialkabel er også nødvendig, men ellers ingen spesiell elektroniske deler eller verktøy. Bildet fra DIY digital antenne vil se så god som noen kjøpte antenne fordi digital-TV mottar et signal uten noen skygger eller andre problemer forbundet med ikke-digitale TV-antenner.

Instruksjoner

• Plass et ark av avisen på et bord å beskytte overflaten. Stå tom kaffe kan på avisen. Måle tre inches fra bunnen av. Hammer spikeren halvveis gjennom siden av på tre tommer mark.

• Avskåret en ende av koaksialkabelen med wire cutters. Gjøre en to tommers splitt det kutte slutten på ytre isolasjonen falsen med verktøyet kniv. Dra den ytre isolasjonen fra indre skjede. Dra indre sentrum ledningen ut av indre skjeden med fingrene. Fjerne en halv tommen fra slutten av indre sentrum ledningen med wire strippere.

• Varme opp loddebolt i fem minutter. Pakk slutten av synlige indre sentrum ledningen rundt hodet av neglen. Påfør en dråpe loddetråd til utsatte indre sentrum kabelen der den møter hodet av neglen. Avkjøl loddetråd litt.

• Hammer spikeren helt inn i siden av kan. Loddetinn det indre skjeden på koaksialkabelen til side av kan. Avkjøl loddetråd litt. Plass en stripe av duct tape i hodet av neglen. Glatt strip av duct tape på kan med fingrene. Koble loddebolt.

• Plass DIY digitale antennen du akkurat har gjort utenfor på en vinduskarm eller en plen stol. Mål den åpne enden i den generelle retningen av kringkasting tårn. Vind koaksialkabelen fra DIY digitale antennen inn i hjemmet ditt. Skru slutten av koaksialkabelen til koaksial inngang på baksiden av HD-TV.

Tips og advarsler

  • Plassere den digitale antennen slik at det er litt dekke over det vil beskytte det flyttes av regn treffer.
  • Ikke plass den digitale antennen der det kan bli truffet av lynet.