Nnywellness.com

Hvordan sette opp en iPhone med en MacBook Pro


Du kan definere en iPhone på alle Apple-datamaskiner, inkludert MacBook Pro, så lenge den bruker Mac OS X-operativsystemet, versjon 10.5.8 eller senere. Før du setter opp iPhone, kan du bekrefte at det er aktivert og registrert med en serviceselskap. Oftest gjøres dette når du kjøper telefonen. Du kan bruke iPhone før det er aktivert og konfigurert ved å koble den til en datamaskin med iTunes installert.

Instruksjoner

• Slå på MacBook og laste ned den nyeste versjonen av iTunes fra iTunes-webstedet. Starte nedlastede programmet og følger instruksjonene for å installere den.

• Slå på iPhone og koble den til MacBook bruker det USB kabelen forsynt.

• Følg instruksjonene på skjermen for å registrere din iPhone.

• Klikk "Ja" når du blir spurt om du vil synkronisere musikk, bilder, bokmerker, kontakter og kalenderinformasjon fra MacBook med iPhone.

• Klikk "automatisk synkronisere kontakter, kalendere og bokmerker.

• Se delen "Enheter" til venstre i iTunes-vinduet for iPhone. Klikk på den for å vise kategorien "Sammendrag" iPhone innstillingene.

• Bla ned til "Alternativer"-delen av sammendraget side. Velg de alternativene du ønsker, inkludert hvorvidt for å åpen iTunes når iPhone er koblet til MacBook, synkronisering bare sjekket sanger, manuelt Administrer musikk og videoer eller kryptere iPhone sikkerhetskopien. Klikk "Apply" etter å gjøre endringer.

• Klikk kategorien "Musikk" å velge hvorvidt du alle iTunes-musikk kopiert til iPhone eller bare valgte spillelister, sangene eller artistene. Klikk på "Apply".

• Klikk kategoriene "Apps," "Filmer," "TV viser" og "Bilder" tilpasse innstillingene for disse akkurat som du gjorde med innstillingen "Musikk". Klikk "Apply" når du er ferdig med å gjøre endringer på hver side.

• Klikk på kategorien "Info" Velg hvilke kontakter du vil synkronisert med iPhone i delen «Adressebokkontakter». Du kan også angi innstillinger for iCal kalenderen, e-postkontoer, notater og Safari-bokmerker. "Advanced"-delen lar deg erstatte informasjon på iPhone med hva som er på datamaskinen neste gang du synkroniserer iPhone.