Nnywellness.com

Hvordan å lovlig forlate AT&T


Hvordan å lovlig forlate AT&T

AT & T er den største GSM mobiltelefon leverandøren i USA Som hver mobiltelefon selskapet å bruke en av sine planer, vil du måtte signere en avtale om å bruke tjenesten. De fleste av AT & TS kontrakt avtaler for to år, men de tilbyr også ett-års kontrakter på noen velger telefonmodeller. På slutten av hver ett eller to års periode, kan du signere en kontrakt ytterligere utvide tjenesten. Å avslutte tjenesten med AT & T lovlig er en annen sak helt dersom du er under kontrakt.

Instruksjoner

• Ring en AT & T representant. Hvis du ringer fra en AT & T-telefon, må du bare ringe 611, men hvis du bruker andre telefoner du må ringe 1-800-331-0500.

• Trykk "0" når tjenesten automatisk starter liste hvilke knapper du kan trykke. Du vil være koblet til en salgsrepresentant.

• Snakke med representant og informere dem om at du vil avbryte kontrakten. Hvis du er i kontrakten må du betale et avbestillingsgebyr. Avbestillingsgebyr er $350 minus $10 for hver måned du fullført i tjenesteavtalen for noen telefonmodeller. Andre telefonmodeller er gebyret $150 minus $4 for hver måned fullført i tjenesteavtalen. Hvis du er på slutten av kontrakten, vil du kunne bare avbryte uten å betale en ekstra avgift. Det er ingen måte å unngå avbestillingsgebyr hvis du er midt i kontrakten.