Nnywellness.com

Hvordan redusere helserisikoen ved hjelp av en mobiltelefon


Hvordan redusere helserisikoen ved hjelp av en mobiltelefon

Ja, mobiltelefoner kan forårsake kreft. Først, måtene som du kan redusere din risiko. så les videre støtter forskning og mer informasjon.

Instruksjoner

• Den beste måten å redusere helserisiko er å bruke land linje for de fleste anrop og redusere mobiltelefon bruk. Mange (sikkert de fleste) amerikanske unge mennesker i disse dager, men, ikke engang har en fasttelefon. Disse unge kan sterkt redusere deres helserisiko ved hjelp av høyttalertelefon. Bruke håndfri-enheter eller en Bluetooth-headset vil også redusere helserisiko; men hvis du holder Bluetooth ved siden av hodet hele dagen, så du ikke gjør betyr bedre fordi selv om en Bluetooth produserer mindre energi, eksponering er en betydelig helse faktor.

• Forskerne foreslår at selv holde telefonen et par inches bort fra øret vil gjøre en forskjell. Barn under 18 år skal ikke tillates å bruke mobiltelefoner holdt øret på alle unntatt i nødstilfeller. Alle bør revurdere hvordan de bruker sin mobiltelefon og hvordan redusere tidsbruk på samtaler. Meldinger og bruke en Internett-tilkoblet telefon for å sende e-post er god kommunikasjon alternativer.

• Mobiltelefon nærhet til kroppen er en annen årsak til bekymring. Forskerne anbefaler at folk holde mobiltelefonen fra kroppen så mye som mulig. Folk som sover med en mobiltelefon ved sengen opplever dårlig REM søvn knyttet til en reduksjon i produksjonen av melatonin. Dårlig REM søvn kan føre til læring og hukommelse verdifall. Så får en vekkerklokke og la mobilen i kjøkkenet for natten.

• Om undersøkelsenHelseundersøkelser studier bekrefter at langvarig bruk av mobiltelefoner kan forårsake hjernesvulster samt andre helseproblemer, som atferdsmessige forstyrrelser, salivary kjortelen svulst, mannlig infertilitet og mikrobølgeovn sykdom syndrom. Helserisikoen er påvist av fire uavhengig helse studier utført av fire uavhengige grupper av forskere. Hver av følgende fire forskere har publisert fagfolks anmeldelser av avhandlinger bekrefter helserisikoen ved mobiltelefon bruk: Peter Kan et al. i Journal av Neurooncology (USA, 2008). Vini Khurana et al. i kirurgiske nevrologi (Australia, Østerrike og Sverige, 2009); Forrærderen "Yueh"-Ying Han et al. i kirurgiske nevrologi (USA, 2009). Seung- Kwon Myung et al. i Journal of Clinical Oncology (Korea og USA, 2009). National Center for Health Statistics rapporter at i 2008, 16% av amerikanske husholdninger brukt mobiltelefoner utelukkende.

• Et viktig funn av Dr. Khuranas studiet er bruker en mobiltelefon regelmessig i 10 år eller mer dobler risikoen for brukeren utvikle en hjernesvulst på samme side av hodet som foretrekkes for mobiltelefon bruk. (Lese Dr. Khuranas fullstendige rapporten gå til weblink på slutten av denne artikkelen.) Risikoen er større for barn enn for voksne fordi barn har tynnere scalps og hodeskaller og fordi deres hjerner har høyere vann innhold og lavere hjernen. Inkubasjonstiden for kreft i hjernen er 10 til 20 år. Mobiltelefoner er elektromagnetisk stråling (EPJ) sendere og de blir holdt opp til leder av brukeren for lengre tid dag etter dag. Mikrobølgeovner nytter EPJ for å koke maten. Tenk holder hodet mot mikrobølgeovn for timer hver dag.

• En hel generasjon av barn har vokst opp på mobiltelefoner og konsekvens for deres langsiktige helse som et resultat er ødeleggende. Dr. Khurana etiketter mobiltelefon bruk som en internasjonal epidemi og et folkehelseproblem sammenlignes med bruk av tobakk. Når hjernesvulster var en relativt sjelden form for kreft, men disse dager legene rapporterer om en betydelig økning i barn og unge diagnosen ondartede hjernesvulster.

• Vær forsiktig med falsk mobiltelefon sikkerhet studier utført av Interphone, som dette er finansiert av telekommunikasjonsindustrien. Merk også at ingen av bona fide vitenskapelige studier har ikke ennå vært i stand til å oppdage nøyaktig hvordan hjernesvulster er knyttet til mobiltelefon bruk, de bare viser at det er et klart sammenhengen. Til tross for det faktum at de fleste forskere hevder er at ingen type mobiltelefon mindre skadelig enn en annen, noen forskere hevder at telefoner med en lav bestemt absorpsjonshastigheten (SAR) er mindre skadelig. Klikk på koblingen på slutten av denne artikkelen for mer informasjon om SAR-nivåene for bestemte fabrikater og modeller av telefonen. (Gå til sidepanelet merket "Innenfor denne Guide" for å se SAR sensur.) Ingen evidensbasert objektiv forskning har ennå definitivt bekreftet at en lav-SAR-telefon er mindre skadelig for helsen.