Nnywellness.com

Hvordan lese fart ratifisere & vekter på dekk


Hvordan lese fart ratifisere & vekter på dekk

Dekkene er den viktigste delen av bilen, men ikke alle dekk er skapt like. Dekk er produsert med ulike hastighet rangeringer og laste indekser, og hvilken type dekk bør du kjøpe avhenger av kjøretøy du bruke og hva du bruker den for. Kjenne dekkene fart ratifisere og maksimal vekt de kan bære vil hjelpe deg kjøre trygt og ut av kjøretøyet.

Instruksjoner

• Kontroller siden av dekk som står overfor ut når dekket er installert. Siden av et dekk kalles en sidevegg, og det vil ha dekkets merkevare og dekk trykt opp på den. På dekk er en serie av bokstaver og tall som gir informasjon om et dekk dimensjoner og evner. Et eksempel på et dekk er: P195/60R15 87S.

• Finn de tre siste sifrene av dekk. I eksempelet ovenfor, de tre siste sifrene er: 87S. De to første sifrene gi Last indeksen. brevet nedenfor gir deg den Tires fart ratifisere.

• Undersøk de to sifrene som utgjør laste indeksen. Last indeksen Angir maksimal belastning som dekket kan støtte når det er utskrifter. Last indeksen 87 i vårt eksempel betyr imidlertid ikke at dekket kan støtte bare 87 lbs. heller, Last indeksen må tolkes med en belastning indeksen diagram. Slike diagrammer kan bli funnet på Internett (se ressurser). Undersøke en av disse diagrammene, finner vi at en belastning indeks av 87 tilsvarer en maksimal belastning 1201 kg.

• Finn fart ratifisere, som er bokstaven som følger dekkets Last indeks. Fart ratifisere forteller deg maksimal hastighet evnen til dekk. Når du kjører, er den maksimale hastigheten til kjøretøyet begrenset til dekk med laveste hastighet rating. Som med Last indeksen, må et diagram brukes å tolke riktig fart ratifisere. I vårt eksempel dekk har fart karakteren S. undersøke et fart ratifisere diagram, finner vi at S gir en maksimal hastighet på 112 mph.