Nnywellness.com

Hvordan konvertere en gass-motor til en alternativ drivstoff kilde


Hvordan konvertere en gass-motor til en alternativ drivstoff kilde

Foreløpig er den eneste alternative drivstoff kilden som er lett tilgjengelig for gassmotorer å bruke etanol. Etanol, som er behandlet av gjæret korn eller sukker avlinger, er en fornybar, ren brenning drivstoff som kan legges i små prosenter til bensin for bruk i en gass-motor. I tillegg til å redusere utslippene av karbondioksid med opptil 100% (på en fullstendig livssyklusanalyse), reduserer etanol også andre klimagassutslipp som karbonmonoksid, nitrogenoksid, VOCs, svoveldioksid og partikler. Etanol blir ofte lagt til bensin for å oxygenate drivstoff slik at det brenner mer fullstendig. Du kan redusere din avhengighet av bensin ved å øke prosentandelen av etanol du bruker i gass-motor.

Instruksjoner

E85 blir mer tilgjengelig i USA.
Finne en bensinstasjon som selger E10, en blanding av 10% etanol og 90% bensin, og fylle opp tanken med E10 drivstoff. Mange bensinstasjoner i dag også selge E85 (85% etanol, 15% bensin); ikke fyll opp tanken med E85 hvis du har en "flex drivstoff" motor.

• Forvent drivstoff kilometerstand å redusere litt, som etanol har mindre energi enn petroleum-basert brensel. På grunn av sin redusert effektivitet er etanol ikke nødvendigvis billigere drivstoff enn bensin. Men det er livet syklus effektivitet (tatt i betraktning produksjon og administrasjonskostnadene) er mye høyere enn bensin: 125% versus 85%.

• Bruke etanol blanding drivstoff i løpet av kort tid - de fleste motor produsenter anbefaler innen 14 til 30 dager etter pumping det i tanken. Som etanol sitter det en tendens til å skille og bensin kan bli forurenset vann. Kjører motoren på forurenset gass er farlig og bør unngås. Derfor Velg vanlig bensin hvis du fylle opp men ikke planlegger å bruke drivstoff snart.

• Sjekk bilens gummi sel og slanger oftere mens du kjører bilen din på en etanol blanding. Etanol er et løsemiddel og kan redusere gummi raskere enn bensin ellers.

Tips og advarsler

  • Over 10% konsentrasjon av etanol i konvensjonelle bensinmotorer vil skade maskiner. Ikke brukt en blanding over E10 med mindre du har en motor som er spesielt utformet for etanol (en "flex drivstoff" motor).