Nnywellness.com

RCA projeksjon TV problemer


RCA projeksjon TV viser dynamisk bildekvalitet for hjem opplevelsen. De er ikke, men uimottakelig til ulike video- og problemer. Småblødninger og hindrer disse problemene, i tillegg til å løse dem når de oppstår, kan hjelpe TV vare lenger, og kan spare deg en kostbar reparasjon regning.

Bilde

Skjermen på RCA projeksjon TV kan være tom etter blir slått på. Det kan også være uskarpt eller snø, blinker på og av eller gå ut helt. Kontroller at alle kabler er ordentlig koblet for å få et godt signal fra kilden. Også, ikke utsett TV for lang tids bruk. Hvis et bilde er midlertidig stanset eller uendret på skjermen for lenge, kan det bli brent, som betyr at det blir permanent innprentet som Etterkopien.

Konvergens

Bak projeksjon TV som bruker bilderør (CRT)-teknologi har tre rør som kontrollerer de røde, blå og grønne delene av videoen. Dette kan falle uten justering hvis TV blir jarred eller etter en lang periode med bruk. Dette fører til en og et spøkelse bildet på skjermen. De fleste RCA projeksjon TV har en auto-konvergens valgmuligheten å bøte på dette. Noen modeller kan du justere den manuelt likeledes.

Lyd

Projeksjons-TVer kan ha sin del av lydproblemer, lavt eller dempet lyd, statisk eller lydforstyrrelser, ingen lyd mens bildet er på eller en eller begge høyttalerne kommer. I de fleste tilfeller, er profesjonell reparasjon nødvendig løse disse problemene. Hvis spoler vibrere og føre til en kraftig, høye tone når den brukes med visse komponenter, er reparasjon også nødvendig.

Fjernkontroll

Hvis fjernkontrollen ikke svarer, kan du rengjøre den med en fuktig klut for å fjerne all smuss som samler seg nær knappene og rundt sensoren. Mål fjernkontrollen direkte mot føleren på TV og trykk på TV for å sikre at den er satt til spesielle enheten. Etter en lang periode med bruk, kan knappene på fjernkontrollen bli slitt. I dette tilfellet må fjernkontrollen erstattes.

Strøm

Hvis TVEN slår seg av, nekter å slå av eller slår på og av midlertidig, kan det være overopphetet. Det kan også være en dårlig forbindelse vekselstrømuttaket eller kanskje et større problem. Koble enheten for en stund og prøve å bruke en annen stikkontakt.

Daglig vedlikehold

Andre problemer kan forebygges ved å ta godt vare på TVEN. Unngå overoppheting ved ikke å plassere enheten i nærheten oppvarming vents og slå den av når det ikke blir sett. Rengjør skjermen med en myk klut. Ikke spray rengjøringsvæsken overalt direkte på enheten, og støv det ofte for å holde smuss fra å komme i arbeid og kretsene.