Nnywellness.com

Slik endrer du ringer på Alltel forhåndsbetalt


Slik endrer du ringer på Alltel forhåndsbetalt

Alltel er en trådløs mobiltelefon leverandør fra Arkansas. I januar 2009 ble selskapet kjøpt av Verizon Wireless. Alltel selger forhåndsbetalte planer som lade ved minutt, dag eller måned. Noen personer kan velge å gi bort sine forhåndsbetalt telefonen, eller får en brukt en som en gave. I slike tilfeller kan de måtte endre navnet som vises når du ringer noen med innringer-ID. Det er derfor viktig å lære hvordan du endrer navnet på en Alltel forhåndsbetalt telefonen å sikre ringer ID nøyaktighet.

Instruksjoner

• Ring Alltel kundeservice gratis på (800) 255-8351. Trykk på "2" på telefontastaturet. Når koblet til en representant, oppgi etternavn og Alltel kontonummeret. Kontonummeret vises på forsiden av den månedlige telefonregningen Alltel.

• Be om at Alltel CID (ringer) data på filen oppdateres. Representanten vil be deg om å bekrefte din autoritet på kontoen ved å deklamerer personlig identifiserbar informasjon, for eksempel adresse eller svar på kontoen hemmelig spørsmål.

• Angi navnet som du ønsker å endre på din ringer ID. Du kan angi både et første og siste navn eller bare etternavn. Dette navnet legges også til kontoen som bruker. Hvis du er den eneste brukeren av kontoen, kan Alltel representant be om tillatelse til å endre eier kontonavnet. Dette er nødvendig hvis du bruker en forhåndsbetalt konto som hadde en tidligere eier. Henge opp på bekreftelsen.

• Ekstern "65" endre innringer-ID for å permanent skjule navnet ditt når du ringer noen. Ringe det igjen for å reversere innstillingene. Også ringe "85" før en telefonsamtale blokkering av oppringer-ID innstillingene bare for at telefonsamtalen.

Tips og advarsler

  • Blokkere ringer på telefonen Alltel å beskytte personvernet ditt når du ringer et nummer.