Nnywellness.com

Slik blokkerer tall på en Pantech innvirkning


Slik blokkerer tall på en Pantech innvirkning

Du kan blokkere tall fra ringer eller tekstil Pantech innvirkningen telefon ved å AT & T Smart grenser for trådløs-funksjonen. Smart grenser er et webbasert foreldrekontroll verktøy som setter grenser på tale, data og beskjed bruk trådløs flere. Det lar deg blokkere innkommende og utgående samtaler og tekstmeldinger for opp til 30 telefonnumre. Dessuten, kan du blokkere samtaler til 411. Noen med en portofritt ATT & trådløs plan kan abonnere på og bruke funksjonen blokknummer når tjenesten er aktivert.

Instruksjoner

• Gå til AT & T nettsted og logg til din nettkonto trådløs. Hvis du ikke har en konto allerede, klikker du koblingen "Registrer" og følg den skjermen for å sette opp kontoen.

• Gå til "kontooversikt" i delen "Min konto". Klikk "Behandle funksjoner" under "Quick Links".

• Gå til delen "Smart Solutions" og klikk koblingen "Smart grenser for trådløs sperrefunksjoner". Klikk "Neste".

• Klikk koblingen "Gjøre effektiv dag" for å aktivere Smart grenser for trådløs foreldrekontroll i kontoen din umiddelbart. Klikk "Neste". Se gjennom endringene konto, og klikk "Send" for å aktivere tjenesten.

• Tilbake til hjemmesiden og logge tilbake på AT & T trådløst kontoen, hvis bedt om det. Gå til delen "Min konto" og velg "Account Overview."

• Du kan klikke "Administrer AT & T Smart grenser for trådløse" under "Quick Links". Vente på AT & T Smart grenser for trådløs hjem å laste og vise trådløse som tjenesten er aktiv.

• Naviger til listen "Kontroll" og klikk "Blokkert tall." Gå til feltet "Legg til nytt telefonnummer". Angi den tresifrede koden etterfulgt av syv-sifret telefonnummer nummeret du ønsker å blokkere. Klikk "Send" for å blokkere alle innkommende anrop og tekstmeldinger fra dette nummeret. Fortsett med denne fremgangsmåten hvis du vil blokkere flere tall.

Tips og advarsler

  • Du kan også legge Smart grensene for trådløs funksjonen kontoen trådløst ved å kontakte & T kundeservice avdeling på 1-800-331-0500 eller ved å besøke en AT & T butikk.
  • På tidspunktet for utgivelsen, Smart grensene for trådløse koste $4.99 per måned og er ikke tilgjengelig for forhåndsbetalt og business kontoer.