Nnywellness.com

Hvordan legge til en andre telefon


Hvordan legge til en andre telefon

Legge til en andre telefon kontoen din trådløse er en kostnadseffektiv måte å dele minutter med en venn eller familiemedlem. I mange tilfeller er mobilleverandørens familie planer lik individuelle planer i pris. Legge på barnet, eller dele regningen med en klarert slektning. Du trenger en andre telefon som er designet for å arbeide med gjeldende operatør. Heldigvis, de fleste operatører tilbyr en betydelig besparelse på en ny enhet når du legger til den nye linjen.

Instruksjoner

• Avgjøre forventningene til den andre brukeren slik at du kan finne en plan som passer begge dine behov. Trenger du en stor mengde minutter? Blir du begge tekstmeldinger og søke på weben? Hva er ditt månedlige budsjett for en telefon? Husk at du vil være ansvarlig for eventuelle overskudd kostnader enten telefon medfører.

• Besøk tjenesteleverandøren butikken for å få informasjon om konvertere din personlige plan til en delt plan for to telefoner. I noen tilfeller må kredittkortet vurderes på nytt til å bestemme om du kvalifiserer til en ny linje. Mens de fleste operatører ikke vil nekte deg en ny linje som du allerede er kunde, må du betale et depositum.

• Velge en kompatibel telefon. De fleste operatører vil tilby deg en betydelig besparelse på en ny telefon når du registrerer en kontrakt enige om å holde den andre linjen for ett eller to år.

• Aktivere telefonen med et nytt telefonnummer, eller be om et eksisterende portnummer fra en annen bærer. Hvis du handler fra en forhandler, vil representant sette opp enheten for deg.

Tips og advarsler

  • Også hende du kan legge til andre telefonen gjennom mobilleverandørens nettside. Logg på kontoen din og se etter koblingen til familien planlegger.
  • Når du legger til en andre telefon, er du til syvende og sist ansvarlig finansielle partiet. Sikker på å gi ekstra linjen til noen være du stoler på.