Nnywellness.com

Hvordan spare på AT&T forhåndsbetalt telefonen minutter


Hvordan spare på AT&T forhåndsbetalt telefonen minutter

AT & T wireless tilbyr forhåndsbetalte mobiltelefon tjenester og pay-as-you-go planer. Anskaffe disse tjenestene krever ingen kontrakter, kreditt sjekker eller innskudd. Disse planer er perfekt for de med kreditt problemer, personer som ikke liker å være knyttet til en kontrakt og de som er økonomisk bevisste. Så kostnadseffektiv som disse minutter kan være, det er noen tips du bør vurdere for å spare penger når påfylling eller kjøpe din mobiltelefon-kort.

Instruksjoner

• Kjøpe minutter og lagre. Minuttene du kjøpe samtidig, lavere kostnader blir per minutt. For eksempel i August 2010, hvis du kjøper 300 forhåndsbetalt telefonen minutter for $18 med AT & T, som brytes ned til $.06 per minutt. Hvis du kjøper 1000 minutter for $40 få du en bedre avtale fordi som bryter ned til $.04 per minutt.

• Bestemme hvilke funksjoner du trenger med telefonen. Kvitte seg med noen flere telefonfunksjoner som ikke leveres med grunnleggende tjenesten. Disse funksjonene normalt inkluderer grunnleggende voicemail, viderekobling, ringe venter, ringer og landsomfattende langdistanse. Internettilgang, tekst og direktemeldinger er noen funksjoner som vil koste mer penger.

• Kjøpe en forhåndsbetalt ubegrenset mobiltelefon plan med AT & T. Med en pay-as-you-go plan får du ubegrenset taletid og tekst for en flat sats. Dette er bra for 30 dager så lenge du ikke la kontoen utløper. Ubegrenset snakk og tekst planen må fornyes hver 30 dager eller kontoen som standard AT & T's $.25 per minutt standardsats plan.