Nnywellness.com

Forskjellen mellom Samsung SGH-T809 og SGH-D820


Samsung SGH-T809 og SGH-D820 er entry-level mobiltelefoner med lignende funksjoner. Begge tilbyr alle de vanlige funksjonene i en skyve transportabel telefon, som tekstmeldinger, Bluetooth connectivity, en liten innebygd kamera og selv Micro SD lagringskapasiteter. De eneste virkelige forskjellene ligger i størrelse, minne kapasitet og regionen salg.

Telefon størrelse

Samsung SGH-T809 har en høyde på 4 inches, bredde 2.1 inches og dybde 0.6 tommene. SGH-D820 har en høyde på 3,7 inches, bredde 2.1 inches og dybde 0.6 tommene, gjør det bare litt kortere lengde. Likevel veier SGH-D820 litt mer kommer inn på 3,5 ounces, sammenlignet med SGH-T809, som veier 3.3 ounces.

Minnekapasitet

Forskjellen er liten, men det Samsung SGH-T809 har en kapasitet på internminne 70 MB, mens SGH-D820 har en kapasitet på 73 MB. Likevel, de 3 MB kan bety en ekstra ringetone eller en ekstra fil eller to--- og med så lite minnekapasitet på begge telefonene, hver megabyte teller.

Telefonfunksjonene

Det er noen ekstra telefonen funksjoner i SGH-T809. Spesielt tilbyr SGH-D820 bare en ekte ekstra, talememo evne, mens SGH-T809 tilbyr talestyring, et bilderedigeringsprogram og talememo funksjon. Disse ekstra funksjonene kunne også være et resultat av telefon transportør forskjellene mellom to telefoner.

Salg-regionen

Hva virkelig skiller disse to ligner telefonene er områder der de selges. SGH-T809 er spesielt utformet for telefon transportør T-Mobile USA. SGH-D820 er den verdensomspennende motparten, solgt i GSM (Global System for Mobile Communications) markedene i Europa, Asia, Afrika, Latin-Amerika og de karibiske øyene.