Nnywellness.com

DIY: Hvordan rengjøre Magnavox projeksjon TV


DIY: Hvordan rengjøre Magnavox projeksjon TV

Magnavox projeksjon TV har en lang levetid med riktig vedlikehold. Over tid, som med alle projeksjon TV, kan du se begynner fargene og bilde å bli vasket ut eller uklare i enkelte områder på skjermen. Dette er fordi speil og linser inni satt trenger rengjøring og støvtørking. Hvis du har riktig rengjøring materialer, er det en rask prosess som kan ha TV utføre så god som ny.

Rengjøringsmidler

Linsene i fjernsynet er ekstremt følsomme og avlysning eller annen måte skadelig dem kan kreve kostbare reparasjoner. Derfor anbefales bare spesielle rengjøringsklut for bruk på Magnavox projeksjon TV. En kameralinse rengjøringsklut er det beste alternativet, som dette materialet er spesielt designet for å rengjøre typer sensitive overflater som TVEN har. Du kan få tekstiler fra de fleste kameraet butikker. Kluter utformet for høyere-end kameralinser anbefales for TV.Utover rengjøring materialer må en skrutrekker til å fjerne bakdekselet TV.

Rengjøre TV-apparatet

Være sikker på at TVEN er koblet før du prøver å gå hvor som helst i nærheten av de interne komponentene. Selv når de er koblet fra, kan visse områder fremdeles bærer en kostnad. Prøv ikke å ta alle delene som ikke er del av rengjøringen.Bruke skrutrekkeren og holde TV på en flat, balansert overflate, fjerne skruene fra bakdekselet. Det bør være flere ligger rundt ytterkanten av dekselet. Etter at de er fjernet, bør hele tilbake forsamlingen trekke gratis. Avhengig av Magnavox modell må denne bakdekselet speilet knyttet til den. I så fall klare det nøye og plasser den på en stabil overflate. Deretter bruke linsen renere å nøye tørke ned speilet.Noen Magnavox projeksjon TV-modeller må speilet inni satt. Bare Finn hvor den er montert, og du bør ha god plass til å rense den uten å skade andre komponenter.Linsene er inne TV satt og gruppert sammen i en rad. Det er tre av dem, og hver trenger en forsiktig tørke med linsen renere. Husk å tørke hele linsen og rundt kantene slik at noen flekker eller uklarhet linjer.Når du har grundig tørket ned alle tre linser og speilet, nøye sett på bakdekselet igjen og sett inn skruene. Du bør merke en omgående aldersforskjell bildekvaliteten TV, og det bør være lenge før igjen må rengjøres de interne komponentene.