Nnywellness.com

Tilbakestille modulen konvergens på en Hitachi store skjermen projeksjon


Tilbakestille modulen konvergens på en Hitachi store skjermen projeksjon

Tilbakestille konvergens av projeksjon TV for bedre bildekvalitet. Konvergensen er blanding av tre primære fargen projeksjon rør røde, grønne og blå. Når de arbeider riktig, vil de gi en klar og skarp bilde. Til tider må Hitachi 57S500 projeksjon TV tilbakestilles til å reparere bildekvaliteten.

Instruksjoner

• Tilgang til Digital sammenfallende autojustering. Slå på TV og la 57S500 varm opp i 20 minutter. Koble videoinngangen til TV.

• Trykk "Magic fokus" på forsiden kontrollpanelet på TV. Vent til konvergens prosessen fullføres. Velg en video-inngang og kontroller at video bildet har forbedret. Kontroller at bildekvaliteten er riktig for visningsområdet.

• Justere konvergens manuelt for å få et egendefinert bilde som bedre passer dine behov. Trykk på "Menu"-knappen, deretter velger "Setup" og velge "Magic fokus Tune Up". Angi justering-modusen til "Manuell" for å aktivere manuell konvergens definert.

• Flytte markøren til unaligned poenget. Den grønne fargen kan ikke justeres og alle andre farger må samsvare med den, også. Alle punkter må være hvitt. Hvis noen poeng i konvergens-diagrammet viser blå, rød eller grønn, så det må justeres til den gløder hvitt. Bruk tommelen pinnen på fjernkontrollen for å justere det valgte punktet mellom rødt og blått til den gløder hvitt.

• Lagre innstillinger når alle konvergens er hvit. Trykk på "Avslutt" for å forlate konvergens diagrammet. Trykk på "1" for å lagre innstillingene. Velg riktig videoinngangen og kontrollere bildeskarphet er justert riktig. Hvis det ikke fungerer riktig, gjentar du trinn 4.

Tips og advarsler

  • Avslutt konvergensinnstillingene ved å trykke på "Magic fokus"-knappen på frontpanelet på TV.
  • Innstillingene må lagres for at de skal tre i kraft.