Nnywellness.com

Hvilke typer LCD projektor-skjermer


En LCD-projektor kan hjelpe noen hjemmekino oppnå som film teater føler. Som alle typer projektor, men trenger du en skjerm. Finnes det en rekke skjermen typer for LCD-projektorer avhengig av dine behov, fra faste installasjoner komprimere og bærbare skjermer. Plukke høyre skjerm for dine behov kan hjelpe din hjemmekino eller mobil presentasjon oppnå sin sanne potensial.

Bærbare skjermer

Bærbar projeksjonsskjermer er lett demontert og transportert. Mens de kan fungere for hjemmekino, er de bedre egnet for personer som utfører presentasjoner på forskjellige steder og som må ta deres oppsett med dem. Bærbare skjermer brukes ofte i virksomhet og faglige innstillinger.

Fast skjermer

Fast projeksjonsskjermer er montert på en vegg som et fast innslag. Slike skjermer finnes vanligvis i hjem med dedikerte hjemmekinoanlegg. Fast skjermer trekke ikke, og er ofte dekket av en gardin installasjon. Flere selskaper tilbyr spesifikke vegg maling å slå en vegg i en fast skjermen, slik at du kan gi avkall skjermen helt.

Elektrisk skjermer

Elektrisk skjermbildene bruker en elektrisk motor for å trekke skjermen med flick av en bryter. Skjermen kan montere fra taket, etasje eller en vegg avhengig av modellen. Elektrisk skjermer tilbyr en klar fordel over fast modeller som de trekke når den ikke er i bruk, gir deg tilgang til din veggplass.

Manuell skjermer

Manuell skjermer trekke akkurat som elektriske skjermer, men istedenfor å bruke en motor, manuell skjermer bruker en våren system å trekke tilbake. Hvis du vil gjøre skjermen du bare trekke på bunnen av skjermen og det lysbilder opp på fjellet.