Nnywellness.com

94 Roadmaster spesifikasjoner


Buick Roadmaster er en linje med bilene fra 1991 til 1996 i stasjonsvogn eller sportsligere. Det var ment å erstatte Buick boet, som ble avviklet i 1990. Modellen endret litt over hvert år. ' 94 Roadmaster var den første modellen har LT1 motoren, en modifisert versjon av motoren brukes i Chevrolet Corvette.

Drivverk spesifikasjoner

' 94 Buick Roadmaster har en 5.7 liter LT1 motor. Dette er en V8-motor med 260 hestekrefter, og den er koblet til en fire-trinns automatisk girkasse. Motoren er designet for å bruke vanlig blyfri bensin, og The Roadmaster har drivstoff økonomien karakteren 17 miles per gallon i byen forhold og 25 mpg highway forhold.

Sikkerhetsutstyr

' 94-Roadmaster er den første modellen i linjen til funksjonen doble kollisjonsputer for fører og passasjer. En fire hjul anti-Lock bremser er en standardfunksjon. Forhjulene har skivebremser. Bakhjulene har trommelbremser. En automatisk utjevning bæresystem er et alternativ for bakhjulene. Roadmaster har en front anti-roll bar standard.

Sitteplasser

Buick Roadmaster har plass til fem. Forsetene er en delt benk design med et sete for fører og passasjer. Begge setene er toveis justerbar. Noen Roadmasters har en drevet fireveis regulerbart førersete. Baksetet er en full benk sitteplasser for tre passasjerer. Midten setet i baksetet kan kaste ned skjemaet en armlenet. Klut seter er standard, men Lær er en tilgjengelig alternativ.

Underholdning

Installerte underholdningsmulighetene kan variere mellom Roadmasters. AM / FM stereo er en standardfunksjon. En kassettspiller eller enkelt disk CD-spiller er valgfritt. Hytta har fire høyttalere, og en grafisk equalizer er en tilgjengelig alternativ. En makt-antenne er tilgjengelig på noen Roadmasters.

Diverse spesifikasjoner

Roadmaster har keyless oppføring og Elektriske vindusheiser. Bakdørene har valgfri Barnesikring låser. Cruise control er en standardfunksjon på alle Roadmaster. Foran klimaanlegg er også standard, med automatisk klimaanlegg som et alternativ.